Tennis

Regnvejr flytter Løchtes semifinale

Både tidspunkt og arena er ændret, når Frederik Løchte Nielsen spiller semifinale ved Wimbledon

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

De dystre meldinger om regn i London fra begyndelsen af fredagen har desværre holdt stik, og det har nu fået betydning for tennisspillerne Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marrays semifinale ved Wimbledon.

De skulle have spillet den anden kamp på bane tre, men i stedet skal bane 12 nu danne rammen om semifinalen i herredouble-turneringen. Selvom nummeret antyder noget andet, er bane 12 blandt de større arenaer på anlægget, hvad angår tilskuerkapacitet.

Ændringen betyder også, at det dansk-britiske par ikke skal vente på, at en anden kamp skal færdigspilles først. Den er programsat som den første fredag. Med andre ord begynder den, så snart regnen stopper. Ifølge de seneste vejrmeldinger kan det dog kommet til at vare adskillelige timer.

Frederik Løchte Nielsen og hans makker skal i dagens semifinale spille mod de amerikanske tvillingbrødre, Mike og Bob Bryan, der er forsvarende mestre ved Wimbledon. De har vundet 11 grand slam-titler sammen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik