Tennis

'Stønne-Maria' brager ud af Wimbledon

Verdens nummer et, Maria Sharapova, tabte i to sæt mod tyske Sabine Lisicki, der nu er klar til kvartfinalen

  • Maria Sharapova er færdig i Wimbledon. (Foto: AP)
Maria Sharapova er færdig i Wimbledon. (Foto: AP)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

Verdensranglistens nummer et, Maria Sharapova fra Rusland, er overraskende ude af dette års Wimbledon-turnering allerede i fjerde runde.

Sharapova var oppe mod den 15.-seedede tysker Sabine Lisicki, der i en velspillet kamp blev for stor en opgave for verdens for tiden bedste damespiller.

6-4, 6-3 vandt Lisicki, og dermed var det slut på den 25-årige russers drøm om at genvinde den fine græsturnering, som hun vandt for første og hidtil eneste gang i 2004.

Sharapova, der iøvrigt er kendt for at være en af de 'stønnere', som WTA vil have til at stoppe de høje lyde under kampene, har ellers vist god form i de sene forårsmåneder, blandt andet da hun i starten af juni vandt French Open i Paris, hendes fjerde grand slam-sejr i en allerede lang karriere.

22-årige Lisickis foreløbig bedste resultat i en grand slam-turnering kom netop i Wimbledon, da hun sidste år nåede semifinalen, hvor hun tabte med præcis samme cifre - 6-4, 6-3 - til netop Maria Sharapova.

Se også: WTA vil tennisstønnere til livs

Mandag eftermiddag fik hun revanche for den skuffelse.

Sabine Lisicki møder i kvartfinalen landsmanden Angelique Kerber, der ekspederede den tidligere verdensetter Kim Clijsters ud af Wimbledon med en sejr på 6-1, 6-1. Det var sidste Wimbledon for Clijsters, der har annonceret, at hun er i gang med sin sidste sæson.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik