Forbløffet modstander: Vildere slag har du næppe set

Franske Adrian Mannarino leverede i Rom en stopbold af en anden verden, da bolden fik så meget bagspin, at den hoppede tilbage over nettet

00:42

Måske har du som almindelig, dødelig motionist oplevet noget lignende på tennisbanen. Hvis du for eksempel i moderat modvind har været under pres og kikset en slice med baghånden, hvorefter bolden kun lige når over nettet.

Men slaget, som Adrian Mannarino udførte i denne kamp ved Italian Open i Rom, er altså udført helt bevidst og med den følelse i slagarmen, som næsten kun fransk skolede spillere mestrer.

Ikke alene er hans stopbold knivskarp. Den har også så meget højde og underskru i sig, at bolden roterer i gruset på den anden side af nettet med så meget bag-spin, at den hopper tilbage på hans egen side af nettet.

Utagelig for hans forbløffede modstander, den argentinske grushaj, Pablo Cuevas, som dog kunne trøste sig med, at han – trods Mannarinos øjeblikkelige berømmelse på de sociale medier – vandt kampen med 6-4, 7-6.

Til gengæld vil den 28-årig franskmand, der er nummer 47 på verdensranglisten, formentlig tiltrække sin del af interessen fra sit hjemmepublikum, når French Open starter sidst i maj.

Se også: 'Vild med dans': Her fejrer Wozniacki ny status

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen