Tennis

Hvad nu med OL? Wozniacki går nye veje

Caroline Wozniacki skal til sommer spille med i amerikansk holdturnering nogenlunde samtidig med OL

  • Wozniacki spiller med i amerikansk holdturnering i juli og august (Foto: AP)
Wozniacki spiller med i amerikansk holdturnering i juli og august (Foto: AP)

Caroline Wozniacki har ikke længere samme succes på WTA-touren som tidligere, hvor den tidligere verdensetter nu er nede som nummer 25.

Til gengæld har den danske tennispige kæmpe succes uden for banen, hvor hun får taget modelbilleder til de store blade og spiller showkampe mod Serena Williams.

Nu har danskeren også sagt ja til at spille med i den såkaldte Mylan World Team Tennis, der er en slags amerikansk hold-turnering med anderledes regler.

Fredag har der været en såkaldt draft i ligaen, og her har holdet Philadelphia Freedoms valgt Wozniacki som deres førstevalg.

Japan Pan Pacific Open Tennis Tennis - 24. mar. 2016 Slut med krise? Her vinder Wozniacki igen

Kendte Danmarks fanebærer offentliggøres OL 2016 - 11. feb. 2016 OL-chef i Wozniacki-forsvar: Den største nogensinde 

Ifølge turneringens officielle hjemmeside så er det første gang i ti år, at Wozniacki spille med i turneringen.

Turneringen spilles angiveligt fra 31. juli og frem til 13. august, mens de to bedste hold avancerer til finalen 26. august på Forest Hills Stadium.

På draft-dagen blev den tidligere verdens-firer hos mændende James Blake valgt af San Diego Aviators, mens Andy Roddick spiller for New York Empire.

Top-doublen Bob og Mike Bryan spiller på hold med Martina Hingis og Mardy Fish hos de forsvarende mestre fra Washington Kastles, der har vundet fem titler i træk.

På Wozniackis hold beskrives Wozniacki som fan-favoritten, og hun bliver holdkammerat med slovakiske Lukas Lacko og den russiske teenager Daria Kasatkina, der begge debuterer i holdturneringen.

Også Naomi Broady, Donald Young og Fabrice Martin er med på Wozniackis Philadelphia-hold, der trænes af Josh Cohen.

Hvordan Wozniacki får det til at passe at spille med i turneringen, når hun også skal spille OL fra 5-21. august vides ikke, men Wozniacki har på sin Twitter-profil bekræftet, at hun spiller med i USA. Omvendt har hun tidligere også med glæde taget imod rollen som fanebærer ved OL i Rio, og det kan man næppe forestille sig, at hun springer væk fra.

Sweden World Cup Ski Skisport - 27. feb. 2016 Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Her er de seks hold

Washington Kastles: Martina Hingis, Bob & Mike Bryan, Mardy Fish, Sam Querrey, Leander Paes, Madison Brengle, Anastasia Rodionova. Coach: Murphy Jensen

Philadelphia Freedoms: Caroline Wozniacki, Lukas Lacko, Daria Kasatkina, Fabrice Martin, Naomi Broady, Donald Young. Coach: Josh Cohen

New York Empire: Andy Roddick, Christina McHale, Guido Pella, Maria Irigoyen, Oliver Marach. Coach: Patrick McEnroe

San Diego Aviators: James Blake, Shelby Rogers, Raven Klaasen, Daniel Evans, Darija Jurak.  Coach: John Lloyd

Springfield Lasers: John Isner, Daniel Nestor, Benjamin Becker, Daria Gavrilova, Michaella Krajicek   Coach: John-Laffnie de Jager

Orange County Breakers:  Nicole Gibbs, Alla Kudryavtseva, Scott Lipsky, Dennis Novikov.   Coach: Rick Leach

Mylan WTT er den femte store professionelle liga i USA ved siden af NFL, NBA, MLB og NHL, og turneringen har 40 år på bagen. Legenden Billie Jean King har været med til at opfinde turneringen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil