Tennis

Wozniacki-manager jubler: Pengene kommer til at vælte ind

- Alle ønsker at samarbejde med Caroline på grund af den, hun er, siger Wozniackis manager Shane Kelly

  • Tingene kører fantastisk for Caroline Wozniacki på sponsor-siden, forklarer hendes manager Shane Kelley. Foto: AP
Tingene kører fantastisk for Caroline Wozniacki på sponsor-siden, forklarer hendes manager Shane Kelley. Foto: AP

INDIAN WELLS (Ekstra Bladet): - Tingene kører fantastisk, siger Shane Kelley, der sammen med Caroline Wozniackis agent, Julien Cassaigne, optræder som hendes managers udenfor Norden, om hendes kommercielle aktiviter.

- Hendes længerevarende sponsorer bakker hende virkelig op og fornyr deres kontrakter. Det er fine relationer for begge sider. Alle ønsker at samarbejde med Caroline på grund af den, hun er.

- Der er også kommet nye til, ja, men de er ikke klar til at blive offentliggjort endnu. Vi er meget selektive, for der er stor interesse, fortæller amerikaneren.

I hans hjemland er danskeren efterhånden et temmelig kendt navn, selv om der stadig er et stykke op til stjernerne fra de store, amerikanske sportsgrene.

- Du må være realistisk. Tennis er den 12. mest populære sport i USA. Men alle amerikanere, der kender tennis, ved, hvem hun er. Og det gode er, at der er stadig flere udenfor tennissporten, der kender hende. Det gør det lettere at være manager for hende.

Caroline Wozniackis forhold til basketball-spilleren David Lee, der spiller for San Antonio Spurs, medvirker til hendes kendis-status i USA, fortæller hendes manager Shane Kelley. Foto: AP Caroline Wozniackis forhold til basketball-spilleren David Lee, der spiller for San Antonio Spurs, medvirker til hendes kendis-status i USA, fortæller hendes manager Shane Kelley. Foto: AP  

I den sammenhæng er han langt fra ked af, at Caroline er veninde med verdensstjernen Serena Williams, og det skader heller ikke, at hun nu er i et forhold med et kendt navn indenfor basketball. Den almindelige amerikaners kendskab til hende giver en bredere vifte af sponsormuligheder.

- Vi er jo også ovre i livsstil, påpeger Shane Kelley.

- Caroline er en meget åben person, og hun har været med i mange højt profilerede magasiner. Hun er meget fokuseret på sin tennis, men i sin øvrige tid er hun meget involveret med sponsorerne, og det sætter de stor pris på.

Se også: Pokkers! Caroline gik ned i kvartfinale

Se også: Federer begår historisk hattrick mod Nadal

Se også: Efter Wozniacki-kritik: Tennischef forsvarer Sharapova

dubai-tennis Tennis - 15. mar. 2017 Legende let: Stærk Wozniacki slog benhård amerikaner

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil