Fodbold 20 min. siden
Udenlandske eksperter: Derfor får Laudrup aldrig topjobbet
Svømning 1 time siden
Rift om guldfisken: Svømmer i tilbud
Sport 2 timer siden
Konservativ profil går efter international toppost
FC København 3 timer siden
Ståle nyder FCK-livet, men har et stort problem
Cykling 3 timer siden
Kyllingen om hykleriske Sky: Det er yderst betænkeligt
Anden sport 5 timer siden
Kæmpe overraskelse: Her er det hurtigste hold i 'FIFA 17'
Formel 1 5 timer siden
Magnussen presser Renault: Jeg er ikke uden sæde i 2017
FC København 6 timer siden
Massiv UEFA-hyldest til FCK: Dominerer rundens CL-hold
Intl. fodbold 6 timer siden
Dansk landsholds-komet nomineret til kæmpe pris
Champions League 7 timer siden
Udlandet efter opvisning: Her er FCKs CL-chancer
Champions League 7 timer siden
Danskere tæt på CL-sensationer: Sådan bliver de bedømt i udlandet
Superligaen 8 timer siden
Brøndby-træner kapitulerer: FCK er for stærke
Tennis 9 timer siden
Tennis-stjerne raser ud over politi-drab: Bliver min nevø den næste?!
Formel 1 9 timer siden
Palmer og Kevin lodret uenige i Renault-strategi
EKSTRA
Analyse: Her er 10 forklaringer på FCKs succes
Landsholdsfodbold 10 timer siden
Hareide udtager Bjelland til sin VM-trup
Dansk fodbold 10 timer siden
Det var jo en krigszone: Overvejer bortvisning efter voldsorgie
Superligaen 10 timer siden
Fodboldbølle undgår afsoning efter spyt og romerlys
Svømning 11 timer siden
Kærligheden blomstrer: Sådan bruger Guld-Blume OL-bonus
Intl. fodbold 11 timer siden
Laudrup tager til Qatar: Landstræneren hilser ham velkommen

Nu skal det være for Charlton

Opadgående formkurve skal også manifestere sig på hjemmebane og dagens kamp ligner et glimrende tidspunkt at gøre det

  • Charltons fans er ikke blevet forkælet på hjemmebane i denne sæson, men de seneste resultater giver tro på bedring og en sejr kan meget vel komme i aften. (Arkivfoto: Matt Dunham/AP)
Charltons fans er ikke blevet forkælet på hjemmebane i denne sæson, men de seneste resultater giver tro på bedring og en sejr kan meget vel komme i aften. (Arkivfoto: Matt Dunham/AP)

Spilforslag Knapt har støvet lagt sig efter weekendens runde i England, før flere klubber skal i ilden igen. Blandt andet i The Championship, hvor både Charlton og Peterborough skal have vasket skuffelserne af sig.

Charlton dummede sig gevaldigt mod Huddersfield, der trods en mand i undertal hentede 1-1 på straffespark kort før tid, mens Peterborough ligeledes smed en 1-0 føring og kun fik 1-1 i bundbraget mod Ipswich.

Bag de to resultater gemmer der sig dog væsentligt mere solid optimisme hos hjemmeholdet, der overordnet set har været inde i en god periode og i Huddersfield mødte et hold, der trods alt ligger højere i tabellen.

Peterborough har til gengæld været skidt kørende gennem et stykke tid og havde fire nederlag på stribe inden weekendens point. I det lys kunne uafgjort være opløftende, men når modstanderen ligger næstsidst, så var det reelt en kamp, som man i den grad havde brug for at vinde. At man ikke gjorde det, selvom Ipswich spillede endnu en elendig kamp indikerer, at man trods alt stadig har en del at arbejde med.

Charlton er et hold under opbygning med en relativ ung manager i Chris Powell, og en aktuel 15. plads kan dårligt betegnes som dårligt for en oprykker. Potentialet er mere til at kigge op end ned, og den aktuelle form synes at understrege det. Det er kun blevet til ét nederlag i de seneste syv kampe.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Kunsten bliver nu at få succesen til at manifestere sig med sejre på eget græs, og her var det en streg i regningen af Huddersfield i weekenden fik 1-1 med sig hjem.

Kampen bød på debut til lejesvenden Emmanuel Frimpong (midtbane), der lignede en yderst solid forstærkning ind til han midtvejs i anden halvleg udgik med krampe. En 'Championship-krampe', som Powell lystigt kaldte det, da han kastede om sig med roser over sin lejesvend efter kampen. Arsenal-spillerens betydning stod også klart i kampens sidste kvarter, hvor Huddersfield kom væsentligt bedre med og endte med at få udlignet.

Det tidlige exit i kampen skulle ikke forhindre Frimpong i at spille mod Peterborough og han kan meget vel få en central rolle igen.

Det samme kan rutinerede Rob Hulse (angreb), der blev hentet på leje i QPR i oktober, og nu er begyndt at score mål. Han nettede mod Huddersfield og har dermed scoret i tre af de seneste fem kampe. Det giver manager Powell et lille luksusproblem i offensiven, for han råder også over Ricardo Fuller (angreb), sidste sæsons topscorer Bradley Wright-Phillips (angreb), der lige nu er nede som tredjevalg, og så Yann Kermorgant (angreb).

Til kampen mod Peterborough er Rhoys Wiggins (forsvar) og Lawrie Wilson (forsvar/midtbane) mest iøjnefaldende fravær. Førstnævnte har dog været ude i et stykke tid, mens anfører Johnnie Jackson (forsvar/midtbane) vikarierede for sidstnævnte i lørdags. Det gør han meget vel igen, hvilket kan bane vejen for enten Dale Stephens (midtbane) eller lejesvenden Eggert Jonsson (midtbane) på midtbanen.

Både lejesvenden Dan Seaborne (forsvar) og Danny Haynes (midtbane/angreb) stod over sidst, men nærmer sig comeback. De testes før kampstart. Seaborne vil være et oplagt emne til startopstillingen, mens Haynes kunne være en giftig joker efter scoringer i sine tre seneste kampe.

Få rokeringer hos gæsterne
Peterborough ændrer næppe det helt store i forhold til weekendens kamp. Saido Berahino udgik dog i starten af anden halvleg og regnes som tvivlsom. Det kan bane vejen for en plads i startopstillingen til Dwight Gayle (angreb), der også afløste ham i lørdags. Han er lejet ind fra Dagenham & Redbridge i League2.

Manager Darren Ferguson har nu heller ikke den store bevægelsesfrihed, da truppen ikke er voldsomt stor.

Stamspilleren Tommy Rowe (forsvar/midtbane) nærmer sig comeback, men når sandsynligvis højest til en plads på bænken. Kgosietsile Ntlhe (forsvar), der startede sæsonen som stamspiller, er fortsat ude med en skade.

Nathaniel Mendez-Laing (midtbane), Emile Sinclair (angreb) og Tyrone Barnett (angreb) blev tidligere på måneden idømt en bøde og sat til salg, da de valgte at gå imod klubben og tage en tur i byen efter et nederlag til Crystal Palace. Alle tre er siden blevet lejet ud.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen