Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Europa League 28 min. siden
Simon Kjær vinder danske profilers Europa League-duel
Europa League 1 time siden
Zlatans sejrsmål sender United tilbage på Europa-sporet
Travklub 2 timer siden
Fremtiden tegner lys for Tonicetobetrue
Storkøbenhavn 2 timer siden
TV: Luftrummets hersker
Europa League 2 timer siden
Daniel Wass brillerer med mål og oplæg i Celta-sejr
Formel 1 2 timer siden
Få overblikket: Kritisk uge venter for Formel 1's kørermarked
Europa League 2 timer siden
Dansk kæmpetalent bomber IGEN for Ajax
Europa League 3 timer siden
Jonas Lössl begik straffe i Europa League-opgør
Fodbold 3 timer siden
Udenlandske eksperter: Derfor får Laudrup aldrig topjobbet
Svømning 5 timer siden
Rift om guldfisken: Svømmer i tilbud
Sport 5 timer siden
Konservativ profil går efter international toppost
FC København 6 timer siden
Ståle nyder FCK-livet, men har et stort problem
Cykling 7 timer siden
Kyllingen om hykleriske Sky: Det er yderst betænkeligt
Anden sport 8 timer siden
Kæmpe overraskelse: Her er det hurtigste hold i 'FIFA 17'
Formel 1 9 timer siden
Magnussen presser Renault: Jeg er ikke uden sæde i 2017
FC København 10 timer siden
Massiv UEFA-hyldest til FCK: Dominerer rundens CL-hold
Intl. fodbold 10 timer siden
Dansk landsholds-komet nomineret til kæmpe pris
Champions League 10 timer siden
Udlandet efter opvisning: Her er FCKs CL-chancer
Champions League 11 timer siden
Danskere tæt på CL-sensationer: Sådan bliver de bedømt i udlandet
Superligaen 12 timer siden
Brøndby-træner kapitulerer: FCK er for stærke

Krisen kradser i Genoa

Ondt er blevet til værre efter trænerfyringen og nedturen kan meget vel fortsætte i eftermiddag

  • Den italienske U21-landsholdsangriber Ciro Immobile skulle være med til at sparke Genoa op i den sjove ende af tabellen, men succesen er udeblevet og klubben ligger nu sidst i Serie A. (Foto: AP/Paolo Lazzeroni)
Den italienske U21-landsholdsangriber Ciro Immobile skulle være med til at sparke Genoa op i den sjove ende af tabellen, men succesen er udeblevet og klubben ligger nu sidst i Serie A. (Foto: AP/Paolo Lazzeroni)

Spilforslag På trods af et ellers pæn liste af fodboldkampe, så er det ikke fordi de åbenlyse spil skinner i øjnene, når man sætter vinderchancer i forhold til odds. Vi ender med at sætte lid til Atalanta, der har været en artig overraskelse i denne sæson.

Det blev til en midterplacering i sidste sæson, og man var spået en vanskelig gentagelse. Nu ligger holdet nummer otte, og dermed højere end den 12. plads, som man sluttede på i sidste sæson. Havde det ikke været for en pointstraf, så havde man faktisk ligget delt nummer seks med Roma.

Ret beset er Atalanta dog stadig en skrøbelig størrelse med lidt for få scoringer til at man for alvor tror på, at de kan spille sig endnu længere frem i tabellen.

Når det er sagt, så har man også vist skarphed, når der var brug for det, og og sejre over Napoli (1-0) og Inter (3-2) i de to seneste hjemmekampe fyrer godt op under optimismen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Den er der ikke megen af hos dagens modstander fra Genoa. Gæsterne måtte igen i sommer igennem en stor omrokering i truppen, og selvom der bliver kastet masser af penge i projektet, så udebliver forløsningen på banen. Klubbens præsident Enrico Preziosi har kastet masser af millioner og ambitioner i klubben de seneste år, men pilen peger den forkerte vej.

I sæsonen 2008/09 blev det til en femteplads, hvilket siden er blevet fulgt op med en 9. plads, en 10. plads og en 17. plads i sidste sæson. Lige nu ligger man så sidst i Serie A.

Det betyder ikke, at Genoa rykker ud, for der vil formentligt blive brugt penge på nye spillere igen i januar, men at der der tale om akut krise kommer man ikke udenom.

Ni kampe i træk uden sejr, hvor de seks seneste er tabt, er bekymrende i sig selv. At antallet af mål, der bliver lukket ind, også er steget i de seneste kampe gør det kun endnu værre.

Potentialet er større end placeringen indikerer, men det behøver ikke være mod Atalanta, at nedturen stopper. Træner Luigi De Canio blev fyret i sidste måned, og erstattet af Luigi Delneri, der dermed blev træner nummer fem inden for de seneste 12 måneder. Han har tabt fem af fem kampe og meldes allerede i fare for fyring.

Faktisk kan hans fremtid meget vel stå og falde med dagens kamp og nøglekampen mod Chievo i næste uge.

Spillet har ikke været overbevisende, og der er både problemer med at score mål og lukker af bagude. Det kan resultere i endnu en rokering på tropperne til dagens kamp.

Fraværslisten tæller Luca Antonielli (forsvar), Damiano Ferronetti (forsvar), Anselmo De Moraes (midtbane) og Cristobal Jorquera (midtbane). Førstnævnte var med sidst og klart den vigtigste af de fire.

Hos hjemmeholdet er det en streg i regningen, at Luca Cigarini (midtbane) afsoner karantæne, men det er så til gengæld også eneste alvorlige fravær. Ude er også Daniele Capelli (forsvar), Giampaolo Bellini (forsvar) og Davide Biondini (midtbane), men det er langt fra sikkert, at de ville starte inde, hvis de var klarmeldt.

Den serbiske landsholdsspiller Ivan Radovanovic (midtbane) nærmer sig debut efter en skadespause, mens stamspilleren Federico Peluso (forsvar) og angrebsreserven Facundo Parra (angreb) er med igen efter endt karantæne.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen