Skandinavien 54 min. siden
Tidligere Brøndby-spiller overfaldet: Nu er to personer pågrebet
Spansk fodbold 1 time siden
Utilfredse Barcelona-stjerner boykottede award show
Speedway 1 time siden
Nicki taler om bruddet: Det fungerede ikke
Premier League 2 timer siden
Alene Mourinho: Mit liv er en katastrofe
Engelsk fodbold 2 timer siden
Kæk Zlatan: City-fans bliver United-fans, når de møder mig
Tennis 3 timer siden
Offensiv Caroline klar til at udfordre Serena
Speedway 3 timer siden
Nicki Pedersen bekræfter wildcard til VM-serien
Anden sport 4 timer siden
Kaos hos dansk CL-modstander: Kan ikke stille hold
basket 5 timer siden
LeBron førte forsvarende mestre til sejr i NBA-åbning
Landsholdsfodbold 5 timer siden
Zlatans opfinder kæmpede for Dolberg: ’Så må I fyre mig!’
Ishockey 6 timer siden
Kritiseret dansk keeper bliver igen gennemhullet i NHL
Watford 6 timer siden
Efter historisk sæsonstart: Risikerer straf for dokumentfalsk
Intl. fodbold 6 timer siden
Juventus: Pogbas agent får 200 millioner for kæmpesalg
Holland 6 timer siden
Michael Laudrup er renset i 15 år gammel Ajax-skattesag
Badminton 13 timer siden
Fischer og Pedersen fortsætter succesen i Paris
Championship 14 timer siden
Voldsom øretæve til Lindegaard og Makienok
Tysk fodbold 14 timer siden
Vestergaard med pokalsucces i Gladbach
Ishockey 14 timer siden
Aalborg basker Frederikshavn og øger føringen i toppen
Premier League 14 timer siden
Sturridge sikrer Liverpool pokalsejr over Tottenham
Italiensk fodbold 15 timer siden
Genoa forhindrer Milan i at stryge til tops i Serie A

Inter har sendt reserverne

Serie A-klubben er videre fra gruppespillet, og prioriterer ikke jagten på førstepladsen, hvilket Rubin Kazan kan udnytte

  • Solomon Rondon jubler efter sin scoring til 2-1 i Milano. Det rakte lige præcist ikke til en sejr. Torsdag aften kan Rubin Kazan tage revanche. (Foto: Luca Bruno/AP)
Solomon Rondon jubler efter sin scoring til 2-1 i Milano. Det rakte lige præcist ikke til en sejr. Torsdag aften kan Rubin Kazan tage revanche. (Foto: Luca Bruno/AP)

Spilforslag Både Rubin Kazan og Inter er videre fra gruppe H, så ret beset handler de sidste to kampe alene om, hvem der nupper førstepladsen.

Vinderen af kampen, tager også førstepladsen uanset udfaldet af den sidste puljekamp, da det er indbyrdes opgør, der er i første omgang er afgørende, og den første kamp endte 2-2.

Derfor bliver spil på Rubin Kazan som vinder af kampen identisk med spil på russerne som vindere af gruppe H. Det afspejles dog ikke i identiske odds hos bookmakerne.

En helt almindelig sejr udløser odds omkring 2,00, mens puljesejren - som sikres med sejr - kan spilles til odds 2,10. At man ved spil på puljesejr endda stadig har en vinderchance, hvis torsdagens kamp ender 1-1 eller 2-2 gør ikke ligefrem spillet dårligere.

Uanset, så handler det om at Rubin Kazan gerne skulle vinde, og det afgørende spørgsmål er, hvor højt kampen prioriteres, når man nu uanset er videre fra gruppespillet.

Her skal man i særdeleshed hæfte sig ved, at Inter har ladet adskillige stamspillere blive hjemme i Milano. Det drejer sig om Samir Handanovic (mål), Walter Samuel (forsvar), Yoto Nagamoto (forsvar), Esteban Cambiasso (midtbane), Antonio Cassano (angreb) og Diego Milito (angreb).

Her stopper listen dog i praksis ikke, for alle de skadede spillere er heller ikke med. Det drejer sig om Christian Chivu (forsvar), Wesley Sneijder (midtbane), Fredy Guarin (midtbane), Joel Obi (midtbane), Dejan Stankovic (midtbane) og McDonald Mariga (midtbane).

Nu er listen ikke kun fyldt med stamspillere, men det syv af de 11 spillere, der har fået flest minutter i Serie A, der ikke er med. Og det kan blive endnu mere markant, for skal man tro de italienske medier, så er hverken Javier Zanetti (forsvar) eller Rodrigo Palacio (angreb) garanteret en plads i startopstillingen.

Samlet set en markant anden opstilling end den stærkeste, der så i øvrigt også har vist små svaghedstegn på det seneste med 2-3 ude mod Atalanta og 2-2 hjemme mod Cagliari i weekenden.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det sluttede 2-2 i Milano, da Rubin Kazan og Inter mødtes i den første kamp. Det var en åben kamp, hvor russerne var foran 1-0 og 2-1 ind til Yoto Nagamoto sikrede Inter 2-2 i dommerens tillægstid. I forhold til Inters startopstilling i den kamp er i hvert fald fem mand ude af billedet til torsdagens kamp.

Tager Rubin Kazan opgaven seriøst, så bør det være noget, der kan udnyttes.

Som udgangspunkt har de formstærke russere kun Alexander Ryazantsev (midtbane) ude. Der blev sparet spillere i weekenden, hvor man kørte en pligtsejr hjem mod Alaniya (2-0), og der venter først en ligakamp på mandag, hvor modstanderen er endnu et bundhold, så man kan snildt forestille sig, at det bliver et rimeligt stærkt hold, der løber på banen mod Inter.

Som en sidebemærkning kan nævnes, at vejrudsigten melder om frostgrader i Kazan torsdag aften, hvilket næppe er en yderligere motivation for de italienske gæster, der kommer fra 10-12 grader i Milano.

Man kan i øvrigt også komme ud på en helt sikker gevinst ved at spille Rubin Kazan som puljevinder hos Bet365 til odds 2,10 og så stikke ud på Inter som puljevinder hos NordicBet til odds 2,15

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen