Engelsk fodbold 28 min. siden
Arsenal-boss er åben for engelsk landstrænerjob
Fremragende aktion: Så tæt var Durmisi på matchvinderrolle for Real Betis
Landsholdsfodbold 39 min. siden
Riza Durmisi er småskadet før landskampe
Formel 1 1 time siden
Råbene druknede i flammerne: 'Så bare røgen og sprang'
Anden sport 2 timer siden
Napper pensionen: Ekskone blanker dart-legende af
Tennis 2 timer siden
Nu igen? Spøjs lodtrækning til Wozniacki
Premier League 3 timer siden
Højbjerg-chef rådgav britisk avis om bestikkelse
Speedway 3 timer siden
Dansk speedway-stjerne i rå VM-duel: Det er mig eller svenskeren
Intl. fodbold 3 timer siden
Laudrup afslører: Jeg vender aldrig tilbage
Formel 1 3 timer siden
Renault overrasker efter Kevins ildebrand
Europa League 4 timer siden
Totti: Jeg føler mig bedre end da jeg var 25
Formel 1 4 timer siden
Kevins 'bizarre Renault-brand' går verden rundt
Champions League 4 timer siden
Stærk dansker bedst i Champions League
Formel 1 5 timer siden
FAKTA: Kevin tilbage på banen efter brand
NFL 6 timer siden
Superstjerne bekræfter: Jeg optræder under Super Bowl
Spansk fodbold 6 timer siden
Ronaldos privatfly smadret efter nødlanding
Ishockey 7 timer siden
Nielsen og co. måtte strække våben mod Canada
Europa League 7 timer siden
Tre på stribe kan ikke glæde Mourinho
Europa League 7 timer siden
Dansk komet fyldt med selvtillid efter ny scoring
Formel 1 9 timer siden
Se det groteske uheld: Kevin må flygte fra brændende Renault
Europa League 14 timer siden
Simon Kjær vinder danske profilers Europa League-duel

Inter har sendt reserverne

Serie A-klubben er videre fra gruppespillet, og prioriterer ikke jagten på førstepladsen, hvilket Rubin Kazan kan udnytte

  • Solomon Rondon jubler efter sin scoring til 2-1 i Milano. Det rakte lige præcist ikke til en sejr. Torsdag aften kan Rubin Kazan tage revanche. (Foto: Luca Bruno/AP)
Solomon Rondon jubler efter sin scoring til 2-1 i Milano. Det rakte lige præcist ikke til en sejr. Torsdag aften kan Rubin Kazan tage revanche. (Foto: Luca Bruno/AP)

Spilforslag Både Rubin Kazan og Inter er videre fra gruppe H, så ret beset handler de sidste to kampe alene om, hvem der nupper førstepladsen.

Vinderen af kampen, tager også førstepladsen uanset udfaldet af den sidste puljekamp, da det er indbyrdes opgør, der er i første omgang er afgørende, og den første kamp endte 2-2.

Derfor bliver spil på Rubin Kazan som vinder af kampen identisk med spil på russerne som vindere af gruppe H. Det afspejles dog ikke i identiske odds hos bookmakerne.

En helt almindelig sejr udløser odds omkring 2,00, mens puljesejren - som sikres med sejr - kan spilles til odds 2,10. At man ved spil på puljesejr endda stadig har en vinderchance, hvis torsdagens kamp ender 1-1 eller 2-2 gør ikke ligefrem spillet dårligere.

Uanset, så handler det om at Rubin Kazan gerne skulle vinde, og det afgørende spørgsmål er, hvor højt kampen prioriteres, når man nu uanset er videre fra gruppespillet.

Her skal man i særdeleshed hæfte sig ved, at Inter har ladet adskillige stamspillere blive hjemme i Milano. Det drejer sig om Samir Handanovic (mål), Walter Samuel (forsvar), Yoto Nagamoto (forsvar), Esteban Cambiasso (midtbane), Antonio Cassano (angreb) og Diego Milito (angreb).

Her stopper listen dog i praksis ikke, for alle de skadede spillere er heller ikke med. Det drejer sig om Christian Chivu (forsvar), Wesley Sneijder (midtbane), Fredy Guarin (midtbane), Joel Obi (midtbane), Dejan Stankovic (midtbane) og McDonald Mariga (midtbane).

Nu er listen ikke kun fyldt med stamspillere, men det syv af de 11 spillere, der har fået flest minutter i Serie A, der ikke er med. Og det kan blive endnu mere markant, for skal man tro de italienske medier, så er hverken Javier Zanetti (forsvar) eller Rodrigo Palacio (angreb) garanteret en plads i startopstillingen.

Samlet set en markant anden opstilling end den stærkeste, der så i øvrigt også har vist små svaghedstegn på det seneste med 2-3 ude mod Atalanta og 2-2 hjemme mod Cagliari i weekenden.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det sluttede 2-2 i Milano, da Rubin Kazan og Inter mødtes i den første kamp. Det var en åben kamp, hvor russerne var foran 1-0 og 2-1 ind til Yoto Nagamoto sikrede Inter 2-2 i dommerens tillægstid. I forhold til Inters startopstilling i den kamp er i hvert fald fem mand ude af billedet til torsdagens kamp.

Tager Rubin Kazan opgaven seriøst, så bør det være noget, der kan udnyttes.

Som udgangspunkt har de formstærke russere kun Alexander Ryazantsev (midtbane) ude. Der blev sparet spillere i weekenden, hvor man kørte en pligtsejr hjem mod Alaniya (2-0), og der venter først en ligakamp på mandag, hvor modstanderen er endnu et bundhold, så man kan snildt forestille sig, at det bliver et rimeligt stærkt hold, der løber på banen mod Inter.

Som en sidebemærkning kan nævnes, at vejrudsigten melder om frostgrader i Kazan torsdag aften, hvilket næppe er en yderligere motivation for de italienske gæster, der kommer fra 10-12 grader i Milano.

Man kan i øvrigt også komme ud på en helt sikker gevinst ved at spille Rubin Kazan som puljevinder hos Bet365 til odds 2,10 og så stikke ud på Inter som puljevinder hos NordicBet til odds 2,15

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen