Håndbold 6 timer siden
Nyt brødrepar klar for det danske håndboldlandshold
Esbjerg 6 timer siden
Trykket Esbjerg-lejr er hårdt ramt på selvtilliden
Spansk fodbold 6 timer siden
Helt ubegribelig scoring: Dette mål kan blive årets flotteste
Formel 1 7 timer siden
Gnister efter Renault-duellen: Kevins rival blev ignoreret
FC Midtjylland 8 timer siden
FCM forværrer Esbjerg-krise: Udstiller bundhold efter pausen
Håndbold 8 timer siden
Skjern maser Nordsjælland og er klar til Final4
Esbjerg 8 timer siden
Fakta: FCM kørte Esbjerg over efter pausen
Intl. fodbold 9 timer siden
Ronaldo og Messi klar til ny titel-kamp
Sjællandmidt 9 timer siden
TV: Mønsterbryderen
Intl. fodbold 9 timer siden
Tidligere Superliga-dansker er et kæmpe hit i udlandet
Holland 11 timer siden
Dansk bomber imponeret: Slår alle kampe i Superligaen
Tysk fodbold 11 timer siden
Trods enorm succes: Tysk boss tvivler på køb af dansk komet
Formel 1 12 timer siden
'Kevin skal lægge mere afstand til Palmer'
Premier League 13 timer siden
FA sigter Tottenham-spiller efter brutal albue
Intl. fodbold 14 timer siden
Verdens dyreste: Sådan et fodboldstadion har du ikke set før
Tennis 15 timer siden
Wozniacki dropper stor turnering og betaler bøde
Holland 15 timer siden
Nye roser til dansk super-komet: Han har europæisk klasse
Brøndby 16 timer siden
Slagter Brøndby: De bliver aldrig inviteret med til fest
Anden sport 16 timer siden
Danmarks herrelandshold i basketball får ny træner
Speedway 16 timer siden
Forarget Nicki efter grotesk VM-farce: Det skal have konsekvenser!

Arsenal er ikke usårlig

Arsenal er klar favoritter i aften, men det er ikke ensbetydende med at de også vinder uden at lukke mål ind

  • Montpellier havde chancer nok og kom på tavlen mod Arsenal, da holdene mødtes i Frankrig. I aften mødes de i London og der kan være mål i begge mandskaber igen. (Foto: AP/Claude Paris)
Montpellier havde chancer nok og kom på tavlen mod Arsenal, da holdene mødtes i Frankrig. I aften mødes de i London og der kan være mål i begge mandskaber igen. (Foto: AP/Claude Paris)

Spilforslag Oven på en noget sløj tirsdag er det ike nogen nem Champions League-onsdag at hente succes på. I aften er der således flere interessante, men også svære kampe, at forholde sig til.

Det lugter af mål i Dødens Pulje, hvor Ajax tager imod Dortmund og Manchester City er værter for Real Madrid. Det har bookmakerne til gengæld også spottet og så må det være lidt op til mavefornemmelsen om man finder værdi i spil på eksempelvis over 2,5 mål eller spil på at begge hold scorer.

Den samme situation står man i, når det kommer til spil på aftenens favoritter. Dem er der også nogle store af.

En af dem er Arsenal, der tager imod franske Montpellier.

Englænderne skal bruge en sejr, mens franskmændene så godt som har udspillet deres rolle i gruppespillet. Dermed er betingelserne ret beset på plads for en hjemmesejr, men odds omkring 1,30 på hjemmesejren er på ingen måde prangende. Slet ikke, når man tager i betragtning at Arsenals defensiv ingenlunde har overbevist på det seneste.

Netop sidstnævnte gør det interessant at lave et forsigtigt udstik på begge hold til at score.

Arsenal har kun holdt nullet i to hjemmekampe i denne sæson. Det var mod Sunderland (0-0) og QPR (0-0), der er to af de mindst scorende mandskaber i Premier League.

De defensive udfordringer har i særdeleshed været tydelige i de seneste kampe, hvor der i hver af de fem seneste er lukket mindst to mål ind.

Nu kan det meget vil vise sig som et plus, at førstekeeper Wojciech Szczesny (mål) er tilbage efter sin skadespause, men han lukkede trods alt to mål ind i sin comebackkamp i weekenden, så noget umiddelbart vendepunkt blev det i hvert fald ikke.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det er så spørgsmålet om Montpellier kan udnytte det til også at få scoret. Franskmændene har ikke haft nogen stor sæson i Ligue1, hvor man har været langt fra det niveau, der sikrede klubben mesterskabet i sidste sæson.

Så har man faktisk spillet bedre i Champions League uden at det dog har kastet ret meget af sig. Der er kun en spinkel chance for at man tager den tredjeplads, der giver adgang til Europa League i foråret. Kravet er i første omgang sejr over Arsenal.

Det får vise sig, hvor offensivt man går til opgaven, men det interessante er, at man uanset modstanderen har været godt med i alle kampe hidtil. Faktisk har man ind til nu noteret væsentligt flere afslutninger på mål end Arsenal.

I den omvendte kamp havde franskmændene bolden mest, og man havde mere end dobbelt så mange afslutninger på mål. Alligevel vandt Arsenal 2-1.

Franskmændene havde også bolden mest mod Olympiakos sidst, og kom også frem til chancer, men endte alligevel med at tabe 1-3.

Begge gange kom man på tavlen og dermed har man scoret i samtlige fire Champions League-kampe ind til nu. Faktisk har det franske mandskab scoret i 15 kampe i træk (alle turneringer). Der er altså mål i mandskabet, selvom pointhøsten ikke er fulgt med.

Optur for Arsenals offensiv
Arsenal nettede fem gange mod Tottenham i weekenden, og fik dermed demonstreret, at der for alvor er ved at komme gang i det offensive. Det er blevet til ti træffere i de seneste tre kampe.

Mandskabsmæssigt er Arsenal hæmmet af en skade til Theo Walcott (midtbane/angreb). Han gjorde comeback i startopstillingen efter skadesproblemer for to kampe siden og har haft væsentlig andel i de mange mål. Blandt andet med en scoring og tre assists.

Ude sidder også Andre Dos Santos (forsvar), Tomas Rosicky (midtbane) og Abou Diaby (midtbane). Stamspillerne Kieran Gibbs (forsvar) og Gervinho (angreb) nærmer sig comeback, men starter formentligt ikke i inde i aften.

Montpellier er hæmmet i offensiven af karantæne Souleymane Camara (angreb). I forvejen sidder John Utaka (angreb) og Karim Ait Fana (angreb) uden for med skader sammen med Hlton (forsvar) og Benjamin Stambouli (midtbane).

Til gengæld er nøglespilleren på den offensive midtbane Younès Belhanda (midtbane) med igen efter at have stået over i weekenden med karantæne.

Det havde pyntet voldsomt på dette spil, hvis Montpellier havde Camara på banen, men spørgsmålet er så også, om vi med ham i spil rent faktisk havde kunnet få odds 2,00...

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen