Arsenal er ikke usårlig

Arsenal er klar favoritter i aften, men det er ikke ensbetydende med at de også vinder uden at lukke mål ind

  • Montpellier havde chancer nok og kom på tavlen mod Arsenal, da holdene mødtes i Frankrig. I aften mødes de i London og der kan være mål i begge mandskaber igen. (Foto: AP/Claude Paris)
Montpellier havde chancer nok og kom på tavlen mod Arsenal, da holdene mødtes i Frankrig. I aften mødes de i London og der kan være mål i begge mandskaber igen. (Foto: AP/Claude Paris)
1 af 1

Mest læst i spilnyheder

Hent flere
 

Spilforslag Oven på en noget sløj tirsdag er det ike nogen nem Champions League-onsdag at hente succes på. I aften er der således flere interessante, men også svære kampe, at forholde sig til.

Det lugter af mål i Dødens Pulje, hvor Ajax tager imod Dortmund og Manchester City er værter for Real Madrid. Det har bookmakerne til gengæld også spottet og så må det være lidt op til mavefornemmelsen om man finder værdi i spil på eksempelvis over 2,5 mål eller spil på at begge hold scorer.

Den samme situation står man i, når det kommer til spil på aftenens favoritter. Dem er der også nogle store af.

En af dem er Arsenal, der tager imod franske Montpellier.

Englænderne skal bruge en sejr, mens franskmændene så godt som har udspillet deres rolle i gruppespillet. Dermed er betingelserne ret beset på plads for en hjemmesejr, men odds omkring 1,30 på hjemmesejren er på ingen måde prangende. Slet ikke, når man tager i betragtning at Arsenals defensiv ingenlunde har overbevist på det seneste.

Netop sidstnævnte gør det interessant at lave et forsigtigt udstik på begge hold til at score.

Arsenal har kun holdt nullet i to hjemmekampe i denne sæson. Det var mod Sunderland (0-0) og QPR (0-0), der er to af de mindst scorende mandskaber i Premier League.

De defensive udfordringer har i særdeleshed været tydelige i de seneste kampe, hvor der i hver af de fem seneste er lukket mindst to mål ind.

Nu kan det meget vil vise sig som et plus, at førstekeeper Wojciech Szczesny (mål) er tilbage efter sin skadespause, men han lukkede trods alt to mål ind i sin comebackkamp i weekenden, så noget umiddelbart vendepunkt blev det i hvert fald ikke.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Det er så spørgsmålet om Montpellier kan udnytte det til også at få scoret. Franskmændene har ikke haft nogen stor sæson i Ligue1, hvor man har været langt fra det niveau, der sikrede klubben mesterskabet i sidste