EM 2016 35 min. siden
Danmark slipper for fransk angrebsstjerne i Parken
Golf 55 min. siden
Søren Kjeldsen deler førstepladsen i England
Landsholdsfodbold 1 time siden
Hele Skotland raser: Vi har fået vores egen fodboldtosse
Boksning 1 time siden
Bokse-sensation: Pacquiao forhandler med Mayweather
Premier League 1 time siden
Femdobbelt målmaskine ramt af fiberskade
Svømning 2 timer siden
Danmark bliver vært for svømme-EM i 2017
Håndbold 2 timer siden
Klavs Bruun dropper to spillere inden Portugal-møde
Cykling 2 timer siden
Riis lurer i kulissen: Derfor vil Tinkov sælge
Boksning 4 timer siden
Palle og Super-Brian i overraskende comeback
Formel 1 4 timer siden
Sådan blev Button overbevist af McLaren
EM 2016 4 timer siden
Landsholdet gruer for EM-afgørelsen: Det bliver en mærkelig søndag
Premier League 4 timer siden
Kæmpe jubel over Klopp i Liverpool: Giv ham Nobels fredspris
Intl. fodbold 4 timer siden
Blatters vending: Appellerer alligevel suspendering
Premier League 4 timer siden
Diego Costa har fundet svar i Chelsea-krise: Jeg var for tyk
Premier League 5 timer siden
Første Klopp-interview: Liverpool skal vinde med hjerte og fuld gas
Premier League 5 timer siden
Jan Mølby: Klopp skal hente Steven Gerrard
Jan Jensen 5 timer siden
Jævn FIFA med jorden
Landsholdsfodbold 7 timer siden
Ros til Kjær - Ronaldo sendt hjem efter portugisisk triumf
EM 2016 8 timer siden
Efter nedturen i Portugal: Her er vejen til EM
Cykling 8 timer siden
Antidoping-boss gruer for comeback: Problematisk, Riis!

Waalwijk vakler

Der mangler skarphed i begge ender af banen i øjeblikket, og med mindre det pludselig ændres, så venter ny skuffelse mod formstærke Utrecht

  • Det kører ikke for Waalwijk i øjeblikket, og spørgsmålet er om der bliver rettet op på det mod formstærke Utrecht. (Modelfoto: Colourbox)
Det kører ikke for Waalwijk i øjeblikket, og spørgsmålet er om der bliver rettet op på det mod formstærke Utrecht. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Alt godt har en ende, og på et eller andet tidspunkt, så kommer der et formdyk for sæsonens positive overraskelse fra Utrecht.

Det behøver dog ikke nødvendigvis komme mod et formsvagt Waalwijk-mandskab, og det er hvert fald svært at komme udenom værdien i udeholdet.

På papiret er gæsterne et klassisk midterhold i Æresdivisionen, men træner Jan Wouters har gradvist fået opbygget en tro på mere. Han kan om godt en uge markere ét år i jobbet som træner i klubben og den tidligere landsholdsspiller har alle gode grunde til at fejre det.

Bare to nederlag er det blevet til i sæsonen, hvilket faldt mod stærke mandskaber som Vitesse og Feyenoord, mens man modsat har taget point fra Ajax (1-1) og PSV (1-0). Senest udspillede man bundholdet Willem II på udebane og vandt 5-1.

Defensivt var der spørgsmålstegn før sæsonen efter tabet af blandt andre førstekeeper Rob van Dijk og hans reserve Robert Fernandez samt stamspilleren Alje Schut (forsvar). Indkøbte Robbin Ruiter (mål) har dog gjort det godt og det samme har unge Mike van der Hoorn (forsvar), der er rykket op fra talentholdet og øjeblikkeligt har etableret sig i startopstillingen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Så er der væsentligt mindre grund til smil hos hjemmeholdet. Waalwijk var, som Utrecht, tippet til en midterplacering, men lige nu ligner man en potentiel nedrykker. Spillet er måske nok godkendt, men der mangler i den grad skarphed i begge ender, og de fem seneste kampe er alle tabt (inklusiv en pokalkamp).

Man synes i særdeleshed at have problemer på hjemmebane (2-2-2), hvor de to sejre lå i sæsonens to første hjemmebane, hvilket selvsagt er bekymrende, når man møder det p.t. næstbedste udehold (4-2-0).

Heller ikke mandskabsmæssigt er der det store at juble over. Stamspilleren Guy Ramos (forsvar) er fortsat ude med en skade, og man kigger fortsat langt efter de langtidsskadede Michael Lamey (forsvar), Peter Jungschläger (midtbane), Mark Janssen (angreb) og Richard Barroilhet (angreb), hvor de to førstnævnte er sommerforstærkninger, der kunne have banket på til startopstillingen.

Netop skader til nyerhvervelserne er et problem, når man som Waalwijk mistede adskillige bærende kræfter i sommerpausen. Seks stamspillere rejste og det gik i særdeleshed ud over det fremadrettede spil.

På det punkt står man - selv i stærkeste opstilling - svækket i forhold til sidste sæson, og alt for meget synes at stå og falde med nyerhvervede Teddy Chevalier (angreb).

Utrecht må siden sidst se bort fra stamspilleren Adam Sarota (midtbane) og Cedric van der Gun (angreb), mens man fortsat er uden Edouard Duplan (angreb). Det kunne koste rent offensivt, men netop her står man faktisk fint rustet. Alexander Gerndt (angreb) kom ind fra bænken sidst og scorede to gange, så han nu er på fem mål i ni kampe i denne sæson.

Som en sidebemærkning har Utrecht ikke tabt til Waalwijk siden 2004. Facit siden er 8-2-0 i Utrechts favør - uanset bane. I sidste sæson rejste klubben hjem med en 2-0 sejr.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk