Champions League 12 min. siden
Schmeichel indrømmer: Zlatan fik mig til at græde
Spansk fodbold 25 min. siden
Lossede Neymar brutalt ned: Nu har han fået sin dom
Mølbys hammer: Di Maria overvurderet og uintelligent
Champions League 1 time siden
TV: Ekspert klar i mælet: Drop nu Rooney
Manchesteru 1 time siden
Uniteds hemmelige plan: Sådan lokker de Ronaldo
Intl. fodbold 1 time siden
Pressede Sepp Blatter: De kan ikke udelukke mig
Storkøbenhavn 7 timer siden
TV: 'Bageren' har opskriften på finale klar
Champions League 8 timer siden
CL-gysere i vente: Få overblikket her
Champions League 8 timer siden
Zlatan Ibrahimovic: Jeg udlevede en drøm i aften
Champions League 9 timer siden
Franskmand sender Atlético Madrid og Benfica videre
Champions League 9 timer siden
Zlatan i målhumør hyldet i PSG-opvisning
Champions League 9 timer siden
Målløst mareridt på Drømmenes Teater
Champions League 9 timer siden
Jernhårde Juventus ondulerer City i topbrag
Champions League 9 timer siden
FAKTA: Overblikket over ALLE aftenens CL-kampe
Håndbold 11 timer siden
Rasmus Lauge brillerer i Flensburg-Handewitts CL-sejr
Champions League 11 timer siden
SLUT: Juventus sejrer og er videre i CL
Champions League 12 timer siden
TV: Se Bendtner få heldet med sig i Moskva
Champions League 12 timer siden
Han er CL's vildeste frisparksskytte - scorer på 80 procent
Champions League 12 timer siden
Massivt politiopbud til Zlatans kæmpe-arrangement
Champions League 13 timer siden
Benfica udligner sent og har kurs mod 1/8-finalerne
Tennis 13 timer siden
Serenas opråb: Giv Caroline noget kredit
Spil forslag

Waalwijk vakler

Der mangler skarphed i begge ender af banen i øjeblikket, og med mindre det pludselig ændres, så venter ny skuffelse mod formstærke Utrecht

  • Det kører ikke for Waalwijk i øjeblikket, og spørgsmålet er om der bliver rettet op på det mod formstærke Utrecht. (Modelfoto: Colourbox)
Det kører ikke for Waalwijk i øjeblikket, og spørgsmålet er om der bliver rettet op på det mod formstærke Utrecht. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Alt godt har en ende, og på et eller andet tidspunkt, så kommer der et formdyk for sæsonens positive overraskelse fra Utrecht.

Det behøver dog ikke nødvendigvis komme mod et formsvagt Waalwijk-mandskab, og det er hvert fald svært at komme udenom værdien i udeholdet.

På papiret er gæsterne et klassisk midterhold i Æresdivisionen, men træner Jan Wouters har gradvist fået opbygget en tro på mere. Han kan om godt en uge markere ét år i jobbet som træner i klubben og den tidligere landsholdsspiller har alle gode grunde til at fejre det.

Bare to nederlag er det blevet til i sæsonen, hvilket faldt mod stærke mandskaber som Vitesse og Feyenoord, mens man modsat har taget point fra Ajax (1-1) og PSV (1-0). Senest udspillede man bundholdet Willem II på udebane og vandt 5-1.

Defensivt var der spørgsmålstegn før sæsonen efter tabet af blandt andre førstekeeper Rob van Dijk og hans reserve Robert Fernandez samt stamspilleren Alje Schut (forsvar). Indkøbte Robbin Ruiter (mål) har dog gjort det godt og det samme har unge Mike van der Hoorn (forsvar), der er rykket op fra talentholdet og øjeblikkeligt har etableret sig i startopstillingen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Så er der væsentligt mindre grund til smil hos hjemmeholdet. Waalwijk var, som Utrecht, tippet til en midterplacering, men lige nu ligner man en potentiel nedrykker. Spillet er måske nok godkendt, men der mangler i den grad skarphed i begge ender, og de fem seneste kampe er alle tabt (inklusiv en pokalkamp).

Man synes i særdeleshed at have problemer på hjemmebane (2-2-2), hvor de to sejre lå i sæsonens to første hjemmebane, hvilket selvsagt er bekymrende, når man møder det p.t. næstbedste udehold (4-2-0).

Heller ikke mandskabsmæssigt er der det store at juble over. Stamspilleren Guy Ramos (forsvar) er fortsat ude med en skade, og man kigger fortsat langt efter de langtidsskadede Michael Lamey (forsvar), Peter Jungschläger (midtbane), Mark Janssen (angreb) og Richard Barroilhet (angreb), hvor de to førstnævnte er sommerforstærkninger, der kunne have banket på til startopstillingen.

Netop skader til nyerhvervelserne er et problem, når man som Waalwijk mistede adskillige bærende kræfter i sommerpausen. Seks stamspillere rejste og det gik i særdeleshed ud over det fremadrettede spil.

På det punkt står man - selv i stærkeste opstilling - svækket i forhold til sidste sæson, og alt for meget synes at stå og falde med nyerhvervede Teddy Chevalier (angreb).

Utrecht må siden sidst se bort fra stamspilleren Adam Sarota (midtbane) og Cedric van der Gun (angreb), mens man fortsat er uden Edouard Duplan (angreb). Det kunne koste rent offensivt, men netop her står man faktisk fint rustet. Alexander Gerndt (angreb) kom ind fra bænken sidst og scorede to gange, så han nu er på fem mål i ni kampe i denne sæson.

Som en sidebemærkning har Utrecht ikke tabt til Waalwijk siden 2004. Facit siden er 8-2-0 i Utrechts favør - uanset bane. I sidste sæson rejste klubben hjem med en 2-0 sejr.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mikkel Selin
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk