Champions League 9 min. siden
Drama i München: Her går træner og spiller i kødet på hinanden
Håndbold 45 min. siden
Skjern tæt på overraskende DM-exit
Motorsport 56 min. siden
Racerkører i voldsomt uheld: Heldig at være i live
Brøndby 1 time siden
Dropper udlandet: Brøndby er min sidste klub
Premier League 2 timer siden
Har du styr på det? Sådan udtales ’Leicester’
Champions League 2 timer siden
LIVE: Chok-scoring i München!
Formel 1 3 timer siden
Tabte kampen til Kevin: Her er hans nye job
Badminton 4 timer siden
Dansk EM-succes skærper spillere i kampen mod Asien
Leicester 4 timer siden
Bum! Dansker fik Claudio Ranieri fyret
Spansk fodbold 5 timer siden
Ronaldo klar - men Real må undvære to stjerner mod City
Premier League 5 timer siden
Ståle: Leicester ender uden for top-ti næste år
Formel 1 6 timer siden
Formel 1-ikon raser: Var jeg Vettel, ville jeg dræbe ham
Premier League 7 timer siden
Gyldne Leicester-øjeblikke: Her er de uforglemmelige højdepunkter
Brøndby 7 timer siden
Auri efterlyser modet: Selvfølgelig kan vi nå top tre
Atletik 7 timer siden
Kæmpe stjerne dropper OL: Min søn har brug for mig
Premier League 8 timer siden
United-legender hylder Kasper Schmeichel
Champions League 8 timer siden
Guardiola inden skæbnekamp: Taber vi, kan I dræbe mig
Jan Jensen 8 timer siden
FIFA-præsident kan kløjs i Kuwait
Viborg 8 timer siden
Fik debut for A-landsholdet: Nu er han færdig i Viborg
BREAKING NEWS
Dansker dømt i første retssag om matchfixing

Waalwijk vakler

Der mangler skarphed i begge ender af banen i øjeblikket, og med mindre det pludselig ændres, så venter ny skuffelse mod formstærke Utrecht

  • Det kører ikke for Waalwijk i øjeblikket, og spørgsmålet er om der bliver rettet op på det mod formstærke Utrecht. (Modelfoto: Colourbox)
Det kører ikke for Waalwijk i øjeblikket, og spørgsmålet er om der bliver rettet op på det mod formstærke Utrecht. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Alt godt har en ende, og på et eller andet tidspunkt, så kommer der et formdyk for sæsonens positive overraskelse fra Utrecht.

Det behøver dog ikke nødvendigvis komme mod et formsvagt Waalwijk-mandskab, og det er hvert fald svært at komme udenom værdien i udeholdet.

På papiret er gæsterne et klassisk midterhold i Æresdivisionen, men træner Jan Wouters har gradvist fået opbygget en tro på mere. Han kan om godt en uge markere ét år i jobbet som træner i klubben og den tidligere landsholdsspiller har alle gode grunde til at fejre det.

Bare to nederlag er det blevet til i sæsonen, hvilket faldt mod stærke mandskaber som Vitesse og Feyenoord, mens man modsat har taget point fra Ajax (1-1) og PSV (1-0). Senest udspillede man bundholdet Willem II på udebane og vandt 5-1.

Defensivt var der spørgsmålstegn før sæsonen efter tabet af blandt andre førstekeeper Rob van Dijk og hans reserve Robert Fernandez samt stamspilleren Alje Schut (forsvar). Indkøbte Robbin Ruiter (mål) har dog gjort det godt og det samme har unge Mike van der Hoorn (forsvar), der er rykket op fra talentholdet og øjeblikkeligt har etableret sig i startopstillingen.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Så er der væsentligt mindre grund til smil hos hjemmeholdet. Waalwijk var, som Utrecht, tippet til en midterplacering, men lige nu ligner man en potentiel nedrykker. Spillet er måske nok godkendt, men der mangler i den grad skarphed i begge ender, og de fem seneste kampe er alle tabt (inklusiv en pokalkamp).

Man synes i særdeleshed at have problemer på hjemmebane (2-2-2), hvor de to sejre lå i sæsonens to første hjemmebane, hvilket selvsagt er bekymrende, når man møder det p.t. næstbedste udehold (4-2-0).

Heller ikke mandskabsmæssigt er der det store at juble over. Stamspilleren Guy Ramos (forsvar) er fortsat ude med en skade, og man kigger fortsat langt efter de langtidsskadede Michael Lamey (forsvar), Peter Jungschläger (midtbane), Mark Janssen (angreb) og Richard Barroilhet (angreb), hvor de to førstnævnte er sommerforstærkninger, der kunne have banket på til startopstillingen.

Netop skader til nyerhvervelserne er et problem, når man som Waalwijk mistede adskillige bærende kræfter i sommerpausen. Seks stamspillere rejste og det gik i særdeleshed ud over det fremadrettede spil.

På det punkt står man - selv i stærkeste opstilling - svækket i forhold til sidste sæson, og alt for meget synes at stå og falde med nyerhvervede Teddy Chevalier (angreb).

Utrecht må siden sidst se bort fra stamspilleren Adam Sarota (midtbane) og Cedric van der Gun (angreb), mens man fortsat er uden Edouard Duplan (angreb). Det kunne koste rent offensivt, men netop her står man faktisk fint rustet. Alexander Gerndt (angreb) kom ind fra bænken sidst og scorede to gange, så han nu er på fem mål i ni kampe i denne sæson.

Som en sidebemærkning har Utrecht ikke tabt til Waalwijk siden 2004. Facit siden er 8-2-0 i Utrechts favør - uanset bane. I sidste sæson rejste klubben hjem med en 2-0 sejr.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen