Nordmænd med store skadesproblemer

Tromsdalen i lidt af et skadesmareridt inden dagens kamp mod Sarpsborg

  • Tromsdalen kan få det svært i dag, hvor man stiller med en voldsomt skadesramt trup til kampen mod oprykningskandidaterne fra Sarpsborg. (Modelfoto: Colourbox)
Tromsdalen kan få det svært i dag, hvor man stiller med en voldsomt skadesramt trup til kampen mod oprykningskandidaterne fra Sarpsborg. (Modelfoto: Colourbox)

Spilforslag Sarpsborg 08 fik ikke den opløftende start på sidste halvdel af sæsonen, da man smed en 2-0 føring på eget græs mod Bryne (2-2), men klubben er uagtet fortsat en varm kandidat til oprykning.

Det gør dagens udekamp mod Tromsdalen til lidt af et nøgleopgør, hvis man ikke vil risikere at blive hægtet yderligere af topduoen Start og Ullensaker/Kisa inden næste uges svære topkamp mod Bodø/Glimt, der ligger på tredjepladsen.

På papiret er dagens opgave heller ikke nem. Tromsdalen er således nummer seks og ganske solidt kørende på eget græs. Når vi så alligevel prøver en lille skilling på udeholdet, så skyldes det helt uvirkeligt mange skadesproblemer hos hjemmeholdet.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Lørdag havde Tromsdalen-træner Gaute Helstrup kun ti markspillere, der var klarmeldt til kampen. Det fik klubben til at søge om udsættelse af opgøret, hvilket dog ikke lykkedes.

Det betyder, at man så må stille med en trup af småskadede spillere, og der vil være spillere, der ikke spiller deres vante plads på banen. Man har som udgangspunkt lov til at tage en enkelt juniorspiller med, men har søgt dispensation, så man kan få en eller to ekstra med.

Blandt de skadede spillere er stamspillerne Eirik Bertheussen (forsvar), Jonas Johansen (forsvar), Håvard Lysvoll (midtbane), Lars Gunnar Johnsen (midtbane) og Reidar Waage (angreb). Johnsen og Johansen kan ende med at blive udtaget, selvom de ret beset ikke er klar til kamp.

Sarpsborg har slet ikke den slags problemer. De spillere, der er blevet hjemme, er normalt ikke at regne for stamspillere. Martin Wiig (angreb) er med igen og emne til startopstillingen.

Kampen spilles på kunstgræs, men da Sarpsborg også selv spiller sine hjemmekampe på det underlag, så er det ikke en fordel for hjemmeholdet i dag.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.