Spil forslag

Tysk oprejsning i aften

Bayern snublede i aftes, men så kan Schalke 04 passende genrejse den tyske stolthed med sejr over Montpellier

  • Klaas-Jan Huntelaar og resten af Schalke 04-mandskabet kan sende et vaklende Montpellier-hold hjem med et nederlag. (Foto: AP/Frank Augstein)
Klaas-Jan Huntelaar og resten af Schalke 04-mandskabet kan sende et vaklende Montpellier-hold hjem med et nederlag. (Foto: AP/Frank Augstein)

Spilforslag Ikke den nemmeste onsdag at finde værdi, men Schalke 04 bør have gode muligheder for at besejre Montpellier i Champions League-gruppe B og dermed genrejse den tyske selvforståelse efter tirsdagens Bayern-fiasko mod BATE Borisov.

Der har været meget hype om den franske liga op til denne sæson, hvor specielt Paris Saint Germain har oprustet massivt, men det er nu ikke fordi ligaen er blevet bedre samlet set.

Bronzevinderne fra Lille overbeviste ikke over to kampe mod FC København, men nåede alligevel videre til gruppespillet i Champions League, hvor man så er åbent med to nederlag. Det samme kan overgå de franske mestre fra Montpellier.

Det blev 1-2 hjemme mod Arsenal, og nu går turen til Tyskland, hvor Schalke venter. Det tyske mandskab nåede kvartfinalerne i Europa League i sidste sæson og semifinalerne i Champions League i sæsonen forinden. En succes, der i høj grad blev grundlagt på hjemmebane, hvor facit er 9-2-2 efter de to europæiske sæsoner.

Spillet har været af svingende i denne sæson, men ambitionen er at forbedre sidste sæsons tredjeplads i Bundesligaen. Derfor er truppen også blevet forstærket med blandt andre den defensive midtbanespiller Roman Neustädter (midtbane) samt kantspillerne Tranquillo Barnetta (midtbane) og Ibrahim Afellay (midtbane).

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Der var også planer om at bygge oven på succesen i Montpellier, men salget af den store angrebsprofil Olivier Giroud (angreb) har gjort ondt, og man har ikke længere overraskelsesmomentet på sin side mere. Emanuel Herrera (angreb) skulle være erstatningen for Giroud, men hverken han eller de andre sommerindkøb har for alvor etableret sig endnu.

Dermed er det i praksis et Montpellier-mandskab en tand svagere end i sidste sæson, og der bliver allerede nu betalt for det i den hjemlige liga.

Mandskabsmæssigt er Schalke formentligt uden Jermaine Jones (midtbane), der regnes for usikker, men har til gengæld fået klarmeldt Jefferson Farfan (midtbane).

Hos Montpellier trækker stamspillerne Henri Bedimo (forsvar) og John Utaka (angreb) med skader og de er ikke med. Nyerhvervelsen Anthony Mounier (angreb), der har fungeret som offensiv gardering, er heller ikke rejst med til Tyskland.

Gratis konkurrence:

Se også: Vind en NFL-rejse til London

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk