Skandinavien 1 time siden
Kuhn får tv-ekspert som assistent
OL 2016 1 time siden
Trods slem skade: Wozniacki klar til OL
Formel 1 1 time siden
Kevin foretrækker risikoen: Ny bøjle imod Formel 1’s DNA
Premier League 2 timer siden
Arsenal-anfører ude resten af året
Formel 1 2 timer siden
SMS-indsamling skal redde hans Formel 1-plads
Champions League 4 timer siden
Dansk stortalent får debut i CL: Er lovet startplads
EKSTRA
Formel 1-diktatoren Bernie Ecclestone: Beundrer både Putin og Hitler
Spansk fodbold 4 timer siden
Økonomisk krise, hvor?! Barcelona præsenterer kæmpe million-overskud
Formel 1 4 timer siden
Skraber bunden: Så dårlig var Kevin i Ungarn
Dansk fodbold 6 timer siden
Stjernetrænere stiller op for afdød kammerat
OL 2016 6 timer siden
Indrømmer katastrofal forberedelse: Under halvdelen af OL-byen er færdig
Liverpool 6 timer siden
Liverpool-profil smidt hjem fra træningslejr
Formel 1 7 timer siden
Formel 1-chefs svigermor er kidnappet i Brasilien
Håndbold 8 timer siden
Dansk bombers svære valg før OL: Zika eller kolik
Spansk fodbold 9 timer siden
Tæt på stort skifte: Sisto nærmer sig spansk danskerklub
Chelsea 16 timer siden
Tevez lover troskab: Siger nej, hvis Chelsea vil have mig
Italiensk fodbold 17 timer siden
Efter syv år i Real: Nu skifter han til AC Milan
Manchesteru 17 timer siden
United vil snyde ligarivaler for Bonucci
OL 2016 17 timer siden
Håndboldforbund vil dopingteste russere før OL
Premier League 18 timer siden
Tidligere Chelsea-talent død: Blev kun 31 år
Spil forslag

Lecce har klassen

Truppen er rigeligt god til at gøre opholdet i Lega Pro 1 til en kortvarig affære og det kan blive understreget ud mod Treviso i eftermiddag

  • Guillermo Giacomazzi er en af de profiler, der er blevet i Lecce på trods af tvangsnedrykningen til den tredjebedste række. (Foto: AP/Donato Fasano)
Guillermo Giacomazzi er en af de profiler, der er blevet i Lecce på trods af tvangsnedrykningen til den tredjebedste række. (Foto: AP/Donato Fasano)

Spilforslag Man skal altid være varsom med at spille udesejre i italiensk fodbold, men der er faktisk en tendens til at ude og hjemme ikke har helt så stor betydning i den tredjebedste række.

Det kan så ligge i baghovedet, når vi sætter en lille skilling på Lecce i eftermiddag. Odds synes i hvert fald at have værdi.

LIVE: Følg kampen direkte på ekstrabladet.dk

Lecce spillede i Serie A i sidste sæson, men blev tvangsdegraderet til den tredjebedste fodboldrække. Det kostede selvsagt en større spillerflugt, der dog ikke var større end at man stadig har førstekeeper Massimiliano Benassi (mål) og stamspillerne Andrea Esposito (forsvar), Guillermo Giacomazzi (midtbane) og så Jeda (angreb), der fik pænt med spilletid i Serie A under sidste sæsons udlejning til Novara.

De er blevet suppleret op med blandt andre Marcus Diniz (forsvar), der tidligere har spillet i Serie A for Livorno, Salvatore Foti, der netop er hentet ind på leje fra Sampdoria (angreb) samt Mariano Bogliacino (midtbane) og Inácio Pia (angreb), der begge har spillet i Serie A for Napoli. Seneste tilføjelser er Roberto Di Maio (forsvar), der var fast mand i Nocerina i Serie B i sidste sæson. Han kan debutere i eftermiddag.

I praksis et Lecce-mandskab, der selvsagt er udråbt som oprykningsfavorit, og da også har kvitteret med tre sejre i de tre første kampe.

Nu kommer Lecce naturligvis ikke til at kværne direkte mod Serie B, men der er rigeligt med klasse til at kunne hive tre point mere ind i eftermiddag.

Læs også:

Se også: Spilforslag direkte til dig

Hjemmeholdet fra Treviso er oprykker og der var altså to rækker mellem de to hold for få måneder siden. Mødet med det højere niveau har ind til videre været en drøj omgang med tre nederlag i tre kampe.

Man havde ellers oprustet i sommerpausen, hvor der blandt andet skulle findes en afløser for topscorerne i sidste sæson Massimo Perna (angreb) og Giuseppe Torromino (angreb). I praksis er der dog skiftet ud på adskillige pladser til denne sæson, hvor man stort set står med en helt ny førsteholdstrup. Kun fire-fem mand fra sidste sæson har evnet at fastholde deres greb om startopstillingen.

Det selvom indkøbene ikke er købt på samme hylder som Lecce. Stort set alle de nye har ikke spillet højere end netop Lega Pro 1. En af de få undtagelser er veteranen Nazzareno Tarantino (angreb), der spillede i Serie B i sidste sæson.

Spiller for spiller er der således klar kvalitetsforskel på de to mandskaber, selvom hjemmeholdet måske nok er lidt bedre end placeringen indikerer..

Læs også spilforslaget:

Se også: Altid overvurderede Cowboys

Mandskabsmæssigt er Jeda (angreb) eneste nævneværdige frafald hos Lecce. Der er nok af kvalificerede afløsere klar i kulissen.

Hos hjemmeholdet trækker stamspillerne Gianmarco Campironi (målmand), Rosario Di Girolamo (forsvar) og Ousmane Sy (angreb) med skader. Hårdest ramt er Di Girolamo, der næppe kommer til at spille. Alessandro Videtta (forsvar) er tilgængelig igen efter endt karantæne.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen