betwitch

Caroline snubler på målstregen

Bookmakerne har Caroline Wozniacki som favorit i finalen i Moskva, men den værdighed burde retteligt tilhøre Samantha Stosur, mener spileksperten Betwitch

  • Caroline Wozniacki har det normalt svært mod spillere som Samantha Stosur, og derfor kan det undre, at hun alligevel er favorit i Moskva i dag, mener Betwitch. (Foto: AP/Shizu Kambayashi)
Caroline Wozniacki har det normalt svært mod spillere som Samantha Stosur, og derfor kan det undre, at hun alligevel er favorit i Moskva i dag, mener Betwitch. (Foto: AP/Shizu Kambayashi)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

Karlovic servede flere esser end normalt, men hvad hjælper det når Bellucci bragede 2,6 gange flere esser afsted end han plejer. Første sæt en underlig forestilling, hvor Karlovic server under standard og kun får 54 procent af førsteserverne i spil, men alligevel vinder sættet. Kroaten kommer op i standard i andet og tredje, men taber alligevel begge sæt og kampen.

Vi skynder os videre til finalen i Moskva med dansk deltagelse.

WTA Moskva - kl. 11
Caroline Wozniacki - Samantha Stosur [2] 2,02 /NordicBet

(Stosur bør ikke spilles under 1,90 og Wozniacki ikke sælges højere end 2,11 hos Betfair)
Indsats: 50/100

Det er ikke lige til at forstå, hvorfor Wozniacki er favorit her. Der er vundet en turnering for nylig, men 2012 har ikke desto mindre været lidt af et mareridt for den sympatiske dansker.

Serven er stadig ikke en trussel for modstanderne og hun blev alene i semifinalen mod Arvidsson i går brudt lige så mange gange, som Sam Stosur er blevet det i hele turneringen, så favoritstemplet er sat forkert her.

Heller ikke forhånden er der kommet mere power i, hvorfor hun stadig vil have det svært mod spillere, der trykker til boldene. Spillere som Stosur - australieren, der har vundet de seneste par kampe mod danskeren, og også vinder finalen i Moskva.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk