betwitch

Han kommer på overarbejde i dag

Jo-Wilfried Tsonga er favorit i Metz, men Andreas Seppi skal nok give ham kamp til stregen, vurderer spileksperten Betwitch

  • Franske Jo-Wilfried Tsonga er favorit på hjemmebane i Metz, men han skal ikke regne med at få noget foræret i eftermiddagens kamp. (Foto: AP/Paul Bereswill)
Franske Jo-Wilfried Tsonga er favorit på hjemmebane i Metz, men han skal ikke regne med at få noget foræret i eftermiddagens kamp. (Foto: AP/Paul Bereswill)

ATP (Metz) - kl. 16
Jo-Wilfried Tsonga - Andreas Seppi (+ 4,5 partier til Seppi) [2] 1,83 /Ladbrokes
(bør ikke spilles under 1,68)
Indsats: 50/100

Efter en overraskende stor sejr til Caroline Wozniacki i Seoul skynder vi os til Frankrig og finalen mellem hjemmehåbet Tsonga og italienske Seppi, hvor en tættere kamp end odds angiver er i vente.

Andreas Seppi har servet for godt til bare at blive kørt over af Tsonga.

I gårsdagens semifinale mod Monfils blev Seppi kun brudt en enkelt gang og i kampen før mod Mayer vandt italieneren 97 procent af pointene i egen førsteserv.

Hvor Seppi vandt deres første indbyrdes møde i 2008 har Tsonga taget sig af de to seneste. Dette uden at afgive sæt, men også uden at være dominerende.

To ud af fem sæt gik i tiebreak og hvert sæt blev vundet med to partier i gennemsnit.

Tsonga er forsvarende mester og favorit, men kommer til at kæmpe for det mod en stærkt stærkt servende italiener der allerede har elimeneret en hjemmebanefavorit. Andreas Seppi på handicap.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag
Mest læste i sport
Sport Betting liste