betwitch

Hun møder overmagten i dag

Kirsten Flipkens får det meget svært mod Mona Barthel i WTA-turneringen i Quebec, mener spileksperten Betwitch

  • Belgiske Kirsten Flipkens har gjort det godt i Quebec, men møder senere i dag overmagten i Mona Barthel, mener Betwitch. (Foto: AP/Peter Dejong)
Belgiske Kirsten Flipkens har gjort det godt i Quebec, men møder senere i dag overmagten i Mona Barthel, mener Betwitch. (Foto: AP/Peter Dejong)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

Spilforslag:Intet mindre end en skandaløs præstation af Oudin i nat. Først bagud 0-6, 0-3 kommer amerikaneren på tavlen efter at have spredt uprovokerede fejl helt ud på de bagerste rækker. Vi prøver en tysker i dag.

WTA - Quebec kl. 19
Mona Barthel - Kirsten Flipkens [1] 1,30 /Nordicbet

(Barthel bør ikke spilles under 1,25 og Flipkens ikke sælges højere end 5,00 hos Betfair)
Indsats:70/100

Belgiske Flipkens må være oppe mod overmagten i dag. Hun har kun kvalificeret sig til tre hovedturneringer på touren i 2012 og gjorde det ganske vist udemærket på græs i Holland, men det samme gjorde Oudin i Birmingham og vi så, hvordan det gik hende i nat.

Flipkens og Barthel har aldrig mødt hinanden tidligere, men deres nylige respektive kampe mod Strycova kan alligevel fortælle lidt om det indbyrdes styrkeforhold. Strycova, der i øvrigt var forsvarende mester i denne indendørs turnering i Canada.

Flipkens havde Strycova som modstander i første runde af US Open og vandt med besvær 6-3, 3-6, 6-3. De samme problemer med Strycova havde tyske Barthel ikke i sin seneste kamp i denne turnering. 6-3, 6-4 endte kampen efter føringer til Barthel på 5-0 i første og 5-1 i andet sæt.

Skuden må vende i dag og den 20 centimeter højere og 66 pladser bedre rangeret Barthel skulle ikke komme i problemer mod useedede Flipkens.

Hvad spiller du på i dag? Del dine tip i kommentarfeltet under artiklen eller i vores Facebook-gruppe.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik