Bengals har luret Weeden

NFL's svageste mandskab taber igen

  • Cleveland Browns quarterback Brandon Weeden har endnu ikke fundet recepten til sejr. (Foto: AP/Tom Uhlman)
Cleveland Browns quarterback Brandon Weeden har endnu ikke fundet recepten til sejr. (Foto: AP/Tom Uhlman)

Cleveland Browns er lige nu NFL’s svageste mandskab. Efter fem spillerunder står de stadig uden sejr, og de har haft yderst svært ved at få både forsvar og angreb til at hænge sammen.

Søndag tager de hjemme imod divisionsrivalerne fra Cincinnati Bengals. De to hold har faktisk allerede mødt hinanden i denne sæson, her blev det til en hjemmesejr på 34-27 til Bengals.

Statistisk set er Bengals stærkere end Browns på alle vigtige parametre, men det er ikke tallene, der får mig til at spå om en Bengals-sejr.

Browns’ rookie-quarterback Brandon Weeden havde denne sæsons suverænt bedste kamp imod Bengals - faktisk var det hans eneste gode kamp hidtil.

Et enkelt wildcard
Han har med andre ord været langt fra stabil. Hjemmebanen til trods tvivler jeg på, at han kan kopiere sin præstation i denne kamp, hvor Bengals vil være meget bedre forberedt på hans styrker og svagheder.

Browns’ stærke rookie-running back Trent Richardson er et wildcard, og ham skal Bengals sørge for at få stoppet. Men kan de holde ham bare nogenlunde ude af kampen, tvivler jeg stærkt på, at Browns henter en sejr her.

Ladbrokes, NordicBet og Bet365 giver alle odds 1,74 på en Bengals-sejr. Det er også i overkanten - alt over 1,66 har værdi.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Seneste i spilforslag

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen