Persondata politik

Bonus-regler: læs det med småt!

Guide til spiljunglen III: Halvdelen af borgernes henvendelser til Spillemyndigheden angår bonusregler

Mest læste i Spilnyheder

Senest i Spilnyheder

 

Annoncerne lyder rigtig gode, men hverken bookmakere eller netkasinoer forærer penge væk. Et stykke lommefilosofi, der kan bruges til mange facetter i livet, lyder: Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt.

Spilleselskabernes bonusser er en rigtig god måde til at hive noget værdi ud af dem, men læs det med småt. Typisk er der krav om, at en kontant bonus skal omsættes et vist antal gange inden for en vis tidshorisont, før den kan komme til udbetaling.

Mange danskere har ikke læst det med småt.

Hos den danske Spillemyndighed drejer ca. halvdelen af alle klager om bonusser.

- I langt de fleste tilfælde viser det sig, at spilleren ikke har sat sig ind i betingelserne for eksempelvis at få frigivet bonus, da bonus tilbydes i mange forskellige varianter og med lige så mange forskellige betingelser for udbetaling, fortæller Tina R. Olsen, kontorchef i Spillemyndigheden.

Ser på sager med stor alvor
- Ifølge spilleloven skal alle vilkår være oplyst på en klar og tydelig måde i umiddelbar tilknytning til tilbuddet, og udbetaling skal ske uden videre, når vilkårene er opfyldt. Vi ser med stor alvor på disse sager og retter typisk henvendelse til den pågældende spiludbyder omkring deres udbud af bonus, siger hun.

Spiller man, er det værd at holde øje med de mange bonus-tilbud og konkurrencer, som selskaberne kører. Der er rigtig mange god tilbud iblandt. Husk bare at læse det med småt ...

Læs i samme serie:
Se også: Når din gevinst tilfalder spiludbyderen

Se også: Pas på gebyrerne

Se også: Livespil er ikke rigtig live

Se også: Hold øje med logoet

Se også: Sæt dig ind i betting-reglerne

Se også: Bookmakerne beskytter sig mod fejlodds

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik