Seriøse bank til bookmakerne

Endelig en Champions League-runde med stort plus til spillerne

  • Manchester United var bagud 1-0 med Braga, men fik scoret tre gange sidst i 2. halvleg. Det var noget, spillerne kunne bruge. (Foto: AP/Paulo Duarte)
Manchester United var bagud 1-0 med Braga, men fik scoret tre gange sidst i 2. halvleg. Det var noget, spillerne kunne bruge. (Foto: AP/Paulo Duarte)

Det er ikke mere end en Champions League-runde siden, at bookmakerne gav en storslem til sportsbetterne. Stort set alle resultater flaskede sig for spilleselskaberne.

I denne runde var det for en gangs skyld med modsat fortegn. En række større favoritsejre banede vejen for nogle seriøse bank til bookmakerne.

På det danske marked tabte alene Danske Spil seks millioner kroner på tirsdagens og onsdagens Champions League-resultater.

- Om tirsdagen kostede de mange krydser. Især Citys og Real Madrids uafgjorte resultater. De var kombineret i mange to ud tre, to ud af fire, tre ud af fire-varianter og så videre. Så vi udbetalte mange penge på krydserne.

- I går gik det hele imod os undtagen Barcelonas nederlag. Men især Chelseas og Uniteds sejre blev dyre for os, fortæller Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Læs også:

Se også: Av, for en dyr Champions League-runde
Se også: FCN-nederlag kostede bookmakere dyrt

Nu skal man ikke have decideret ondt af Danmarks suverænt største bookmaker, fordi de har et par dårlige dage. Danske Spils oddsansvarlige kan da heller ikke præcist huske, hvornår en Champions League-runde sidst endte med så stort et minus.

- Det er ikke hverdag. Vi taber måske hver fjerde eller femte gang, siger han.

Store favorit-sejre
De røde tal hos Danske Spil var generelt for branchen.

- Hold kæft, vi fik tæsk. 3-2-målet til Chelsea kunne vi i den grad godt have undværet, og at United fik vendt kampen i Braga blev monsterdyrt. Det kostede millioner, siger Per Marxen, pressechef for Unibet.

Bayern Münchens og Juventus' store sejre koster også meget, fordi de er store favoritter, som både går hjem med handicap-spil og går over 2,5 mål. Begge er meget populære spil hos bookmakernes kunder, oplyser pressechefen.

Aftener som disse er dog undtagelsen.

- Det går op og ned, men vi plejer da at vinde penge. Det er ligesom det, vi lever af. Men denne uge var den første i denne sæsons Champions League-gruppespil, hvor vi fik seriøse tæsk, siger Marxen.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen