Sådan ramte Simon en triple til odds 4845

Her er ugens vildeste danske spil

  • Mesut Özils sene scoring for Real Madrid mod Dortmund passede ufattelig godt ind i Simon Mikkelsens kram. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Mesut Özils sene scoring for Real Madrid mod Dortmund passede ufattelig godt ind i Simon Mikkelsens kram. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Ugens Champions League-resultater var sød musik i de fleste spilleres ører med en sjælden omgang tæsk til spilleselskaberne. Især nogle nordmænd var på banen med helt ufattelige spil.

Læs også:

Se også: Norsk vanvid: Vandt 780.000 kroner på seks kampe
Se også: Årets vildeste double

Nu melder en dansker sig også på banen med lidt af en drømme-bon spillet hos bet365.

Simon Mikkelsen var en de mange spillere, som havde luret krydser i tirsdagens kampe. Den 32-årige kronjyde bosat i Langå valgte bare at spille krydserne i halvleg/fuldtid-varianten til et dermed betragteligt højere odds. Kuponen er spillet som en trixie, hvor man spiller de valgte kampe som to ud af tre plus triplen.

Selv om det kan ligne det, er kuponen ikke et rent lykketræf. Der er mening bag galskaben.

- Jeg spiller som oftest trixier. Tidligere gjorde jeg det med handicap-krydser, men er skiftet til halvleg/fuldtid, hvor kampene ender med et kryds. Oddset ligger for det meste omkring 15. Så jeg skal bare ramme to kampe en ud af 50 gange for at gå hjem, siger Simon Mikkelsen til ekstrabladet.dk.

Indsatsen er den samme hver gang. Syv kroner pr. række og altså 28 kroner for trixien. Den seneste måned har det resulteret i et plus på 12.000 kroner, fortæller Simon Mikkelsen.

Tæt på en halv million
Selve triplen nåede imponerende odds 4845, mens hele spillet udbetaler 39.956 kroner for en indsats på 28 kroner. Når man endelig rammer så vildt et odds, ærgrer man sig så ikke over, at indsatsen ikke var en kende højere?

- Nja ... Jeg ærgrer mig mest over, at jeg nogle gange spiller yankeer, hvor man har fire kampe med. Og jeg overvejede at tage Milan-Malaga kampen med. Havde jeg gjort det, ville den have givet en halv million, siger Simon Mikkelsen.

AC Milan-Malaga endte nemlig også uafgjort med spansk føring ved pausen.

Gevinsten bliver i sportens verden. Der skal være lidt mere til at spille for, og så venter der en tur til London i foråret for at se lidt bold.

Vinderspillet
Manchester City - Ajax Amsterdam (HT/FT) [2/X] odds 19,00

Real Madrid - Borussia Dortmund (HT/FT) [2/X] odds 17,00

Schalke 04 - Arsenal (HT/FT) [2/X] odds 15,00

Spiltype: Trixie (2/3 samt lige på)
Indsats: 28 kroner (4x syv kroner)
Gevinst: 39.956 kroner

Læs også

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag
Mest læst i spil nyheder
Hent flere
Senest i Spilnyheder