Laudrup i fare fra første fløjt

Bookmakerne har danskeren blandt favoritterne til første trænerfyring i Premier League

  • Michael Laudrup er blandt bookmakernes favoritter til at være den næste Premier League-manager, som må forlade sit job. (Foto: AP/Alexander Wilf)
Michael Laudrup er blandt bookmakernes favoritter til at være den næste Premier League-manager, som må forlade sit job. (Foto: AP/Alexander Wilf)

Før starten på en Premier League-sæson ynder bookmakerne at komme med deres bud på, hvilken manager der bliver fyret først.

Michael Laudrup har fået en god start i Swansea, og som ekstrabladet.dk skriver i dag opbakning fra klubbens bestyrelsesformand til at købe spillere for 110 millioner kroner.

Læs også: Se også: Værsgo Laudrup: Får 110 millioner til indkøb Værsgo Laudrup: Får 110 millioner til indkøb

Alligevel er danskeren hos både de britiske og nordiske bookmakere blandt favoritterne til at blive den næste Premier League-manager, som mister sit job. NordicBet har ham som decideret favorit.

- Swansea gjorde det fantastisk i sidste sæson og får Laudrups tropper en dårlig start, kan hans trænersæde hurtigt blive rygende varmt. Derfor er han favorit til odds syv, siger Rune Brandt fra NordicBet.

Bookmakere som Ladbrokes (odds 9,00) og Unibet (odds 8,00) tilbyder også spillet. Begge har Michael Laudrup til at være i farezonen, men andre står alligevel først for.

Starten altafgørende

- Laudrup har en tung arv, han skal løfte efter Brendan Rodgers, der i sidste sæson førte den walisiske klub til en flot 11. plads i Premier League. Lige nu er han er derfor blandt vores topkandidater til at få en kort optræden i dette års Premier League. Men dette kan naturligvis hurtigt ændre sig, hvis han får en god start, konstaterer Richardt Funch fra Ladbrokes.

De fleste bookmakere vurderer Nigel Adkins (Southampton), Sam Allardyce (West Ham) og Steve Clarke (WBA) til at være i større fare end den danske Swansea-manager.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen