Københavner ramte Eurojackpot

Fik en andenpræmie til 814.285 kroner

  • En dansker manglede et enkelt stjernetal i at ramme den helt store gevinst i fredagens Eurojackpot-trækning. (Foto: Sanna Liimatainen)
En dansker manglede et enkelt stjernetal i at ramme den helt store gevinst i fredagens Eurojackpot-trækning. (Foto: Sanna Liimatainen)
 

For fjerde gang siden starten af det fælleseuropæiske Eurojackpot lykkes det i fredagens trækning en dansker at vinde en andenpræmie.

Københavneren kan med rette ærgre sig en smule over, at han kun havde fem vindertal og ét stjernetal på sin kupon i stedet for to.

Læs også:

Se også: Danmarks første Eurojackpot-millionær

Andenpræmien giver 814.285 kroner kroner, men med et stjernetal mere på kuponen havde danskeren strøget hele førstepræmiepuljen på over 150 millioner kroner ...

Vinder-spillet blev købt hos Gallariet i København K.

På fredag kan en andenpræmie til gengæld være mange millioner kroner værd. Fordi puljen har rullet over i 12 uger, så skal den ifølge Eurojackpots regler udløses i den 13. uge. Har ingen fem rigtige plus to stjernetal går puljen videre til andenpræmierne og så fremdeles.

Læs også:

Se også: Dansk lottorekord er slået

Derfor kommer de 164 millioner kroner i førstepræmien med garanti til udbetaling

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik