Nu kan en dansker vinde 139 millioner

For 10. uge i træk ramte ingen førstepræmien i Eurojackpot

Ingen ramte disse fem vindertal plus stjernetallene 1 og 5. (Foto: Danske Spil tv)
Ingen ramte disse fem vindertal plus stjernetallene 1 og 5. (Foto: Danske Spil tv)

Danmarkshistoriens største lotto-pulje fortsætter sit vokseværk efter en endnu en fredag aften, hvor ingen spillere ramte de fem vindertal og to stjernetal i det nye fælleseuropæiske Eurojackpot.

Ti gange har førstepræmiepuljen nu 'rullet over', så prognosen til næste uges trækning lyder på 139 millioner kroner til en enkelt vinder.

Skulle en dansker bare dele den pulje trevejs, ville det med afstand være den største gevinst, der nogensinde er vundet i Danmark.

Tre spillere var meget tæt på med fem vindertal og et enkelt stjernetal, men de må nøjes med en andenpræmie til 687.729 kroner.

Læs også:

Se også: Dansker snuppede onsdags-millioner

Allerede onsdag er der mulighed for dansk lottorekord.

Superpuljen i onsdagslotto er også ved at være plukkemoden. Den indeholder nu 37 millioner kroner, så en enlig dansk vinder vil løbe med 44 millioner samlet.

Læs også:

Related content

[[[

Eurojackpot

Pris: 15 kroner pr. række

Deltagerlande: Finland, Italien, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland og Danmark var de oprindelige lande. Spanien kom med nogle måneder senere. (pr. 1. februar 2013 deltog også Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen og Kroatien)

Spilstop: Fredag kl. 19

Trækning: Foretages fredag aften kl. 21 i Finland, men præmieprognose og vindertal først bliver offentliggjort kl. ca. 23.15.

Garanti: 63 millioner kroner i førstepræmiepuljen (garantien lyder på ti millioner euro før statsafgifter)

Gevinstloft: max 668 millioner kroner (hvis førstepræmien ikke bliver udløst, fordeles pengene til de øvrige præmiegrupper.

Spillet: Man skal vælge fem vindertal blandt 50 tal og to lykketal blandt ti tal. For at vinde førstepræmien skal man altså ramme 5+2

Gevinstchance (førstepræmie): 1 til 59,3 millioner ... (statistisk set vil førstepræmien gå hver tiende uge)

Præmier: Der findes 12 præmier. En andenpræmie vil typisk give 1,5 millioner kroner, mens en 12. præmie vil give omkring 60 kroner

Tilbagebetalingsprocent: 50 - overskuddet går til tipsmidlerne

Forbilledet: EuroMillions, hvilket er et lottosamarbejde, som blev startet af Francaise des Jeux i Frankrig, Loterías y Apuestas del Estado i Spanien og Camelot i Storbritannien. Siden er Østrig, Schweiz, Belgien, Irland, Luxembourg og Portugal blevet indlemmet i folden. Der optages umiddelbart ikke flere medlemmer.

]]]
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen