Fransk fodbold 1 time siden
25 kampe uden nederlag: Zlatan nærmer sig tidligt mesterskab
FC København 2 timer siden
Ståle afviser Bendtner-kontakt
Spansk fodbold 2 timer siden
Se genial træffer redde Real Madrid fra fiasko
FC København 3 timer siden
FCK-profil: Derfor dropper jeg Danmark
Spansk fodbold 3 timer siden
Flot Wass-assist mod Krohn-Dehlis decimerede hold
NFL 4 timer siden
I nat går USA i stå: Rædselsfuld optakt til Super Bowl
Premier League 4 timer siden
John Terrys appel til Chelsea: Jeg vil blive!
Italiensk fodbold 5 timer siden
16-årigt fænomen med fornem og nytteløs dobbelt-redning
Håndbold 5 timer siden
Klar til vildt comeback: Kasi-Jesper pønser på stort håndboldprojekt
Premier League 5 timer siden
Kæmpe drama i overtiden: Uniteds mirakelmager måtte kapitulere
Håndbold 6 timer siden
GOG overvejer protest over manglende net
Håndbold 6 timer siden
Danske håndboldmestre får store klø i Champions League
Premier League 6 timer siden
SLUT: United var tæt på at smide det hele
Håndbold 6 timer siden
HC Midtjylland vinder herrernes pokalfinale
Spansk fodbold 6 timer siden
Gary Neville fortsat uden sejr i La Liga
Premier League 6 timer siden
Wenger: Det var en must-win kamp
Cykling 7 timer siden
Klædte om for langsomt: Nu er tophold ikke velkommen
Italiensk fodbold 7 timer siden
Juventus moser videre i historisk sejr
Spansk fodbold 7 timer siden
Kryptisk Lewandowski-agent: Det sker noget med Real
Jan Jensen 8 timer siden
Voldsomme anklager og stemmer til salg: Sådan kupper sheiken FIFA
Spil nyheder

Spilekspertens bedste Superligaspil

Ekstra Bladets spilekspert har fundet sine fem bedste langtidsspil til den kommende Superligasæson

  • Brøndby-træner Auri Skarbalius står foran en ny, vanskelig sæson, vurderer Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Brøndby-træner Auri Skarbalius står foran en ny, vanskelig sæson, vurderer Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Ventetiden er forbi. EM er glemt, og foran venter den måske mest interessante Superliga-sæson længe. FC Nordsjælland snød eksperterne i sidste sæson og tog guldet og nu er det så op til FC København og deres nye træner at bevise, at tronen i dansk fodbold kun var til låns.

Oprykkerne fra Esbjerg og Randers kommer med kvalitet og ambitioner og det kan udløse den måske største gyser om nedrykningen i mange år.

Der er således nok af spænding at se frem til, og skal der fyres ekstra op under sæsonen, så kan man passende sætte penge på højkant på nogle af de langtidsvæddemål, som bookmakerne er på banen med.

Og der er faktisk fine spil at finde rundt omkring, vurderer Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen.

- Man kunne såmænd godt forsvare spil på FC København som dansk mester, men det er nu ikke de eneste interessante spilmuligheder, siger han og udpeger fem spil, der efter hans mening holder værdi.

Head2Head, OB - Brøndby [1] 1,70 /Unibet
- Et af de spil, hvor der ret beset er masser af værdi og klart et af de mest interessante langtidsspil lige nu. Godt nok sluttede Brøndby foran OB i sidste sæson, men siden er der blæst frisk vind over Ådalen med ny træner, forstærkninger og en generel optimisme med hensyn til den kommende sæson. Det samme kan ikke siges om Brøndby, hvor pengene er få, og man meget vel ender med at stå svækket til efteråret med et forventet salg af Michael Krohn-Dehli. Han er ret beset Brøndbys bedste mand i det fremadrettede spil og ikke så nem at erstatte. Og da slet ikke, når de økonomiske midler er så begrænsede.

Pointhøst, Brøndby [under 44,5 point] 1,85 /Danske Spil
- Det kan selvfølgelig være, at Brøndby går ud og overrasker, men jeg tvivler. Linien er lagt, så Brøndby her skal hente ni point mere end i sidste sæson for at gå over de 44,5 point. I sidste sæson hentede Brøndby 11 af sine 36 point mod Lyngby og HB Køge. Kommer de til at hente lige så mange mod Esbjerg og Randers? Og selv hvis de gør, så skal der altså også hentes yderligere ni point mod resten af holdene.

- Personligt tror jeg Brøndby skal kigge mere ned end op i den kommende sæson. I særdeleshed, fordi man kan vise sig at være sin egen værste fjende med en ambition om at slutte i top seks. Det er set før, at hold får det endnu sværere, hvis de på forhånd ikke tror, at de kan rykke ned og på vestegnen er man altså ikke forvænt med at skulle levere med ryggen mod muren.

Bedste jyske hold [FC Midtjylland] 2,30 /Danbook
- FC Midtjylland tog bronze i sidste sæson og blev bedste jyske mandskab foran Horsens og AGF. I den nye sæson får det jyske slag tilgang af Esbjerg og Randers, så otte af de 12 hold i Superligaen er jyske. Det giver selvsagt flere bejlere til den jyske trone, men på papiret ser FC Midtjylland stærkest ud.

- Midtjyderne har forstærket sig med Petter Anderson fra Groningen, og kan samtidig glæde sig over, at man ser ud til at have lagt nogle af skadesproblemerne bag sig. Jakob Poulsen er rejst, hvilket er en streg i regningen, men generelt ser det godt ud og meldingerne fra heden lyder da også på en noget nær perfekt optaktsfase i forhold til fysik og humør.

Head2Head, flest kort, FC Midtjylland - AGF [1] 1,86 /Betsafe
- Siden Peter Sørensen satte sig på trænerbænken i AGF har århusianerne lagt stilen om, og det er ikke mange kort holdet suger til sig. Man satte sig ganske tungt på fair play-prisen i sidste sæson og noterede kun 33 gule kort og ingen røde kort.

- Til sammenligning fik FC Midtjylland 54 gule kort og et rødt kort. Godt hjulpet på vej af Izunna Uzochukwu og Sylvester Igboun med henholdsvis seks og otte gule kort.

- Der er ikke lagt op til noget stort stilskifte hos de to hold, selvom der måske er udsigt til mere presspil fra aarhusianerne. Midtjyderne kan dermed snildt vinde kortkampen igen.

Topscorer [Mostafa Abdellaoue] 11,00 /Ladbrokes
- Odds startede helt oppe i 17 gange pengene og tillykke til dem, der nåede at hoppe på til det flotte odds. 11 gange pengene er ikke helt det samme, men dog stadig nok til et frisk langskud.

- Mos ligner en mand, der bliver fast valg under den nye træner i FC København og han har kvitteret med mål i træningskampene. Københavnerne ender måske ligefrem med her at have afløseren for Dame N'Doye, der står foran et muligt klubskifte. Ender han med at blive så kan det naturligvis spænde ben for Mos, men lige nu ligner det en angrebsduo bestående af Mos og Cesar Santin.

- På et hold, der nok skal komme til at score mål, så kan det snildt være her, at topscoreren skal findes. Santin var ikke sit skarpeste jeg i foråret, og Mos har været klart mest målfarlig i træningskampene op til sæsonstarten.

Afstemning

Hvem bliver dansk mester 2012/13?

Seneste Ekstra Bladet job

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen