Eurojackpot på rekordkurs

På fredag kan en enlig vinder bliver 120 millioner kroner rigere

  • Fredagens trækning i Eurojackpot udløste ingen vindere af førstepræmien. Dermed er der 120 millioner kroner på højkant på fredag.
Fredagens trækning i Eurojackpot udløste ingen vindere af førstepræmien. Dermed er der 120 millioner kroner på højkant på fredag.
 

Heller ikke i ottende forsøg lykkedes det en lottospiller at få fingre i den europæiske jackpot pulje i Euromillions, og dermed kommer puljen nu meget tæt på at sætte rekord med forventet 120 millioner kroner til en enlig vinder.

Rekorden, der blev sat i maj, lyder på 123 millioner kroner og blev dengang vundet af en tysker.

For at ramme førstepræmien kræver det fem rigtige vindertal og to rigtige stjernetal. Efter fredagens trækning var der en enkelt række med fem rigtige vindertal og et enkelt stjernetal. Det udløser en gevinst på små to millioner kroner.

Læs også:

Se også: Lottomillionær missede 27 mio. kroner

Med en pulje på 120 millioner kroner, så kan der uanset skrives dansk lottohistorie, hvis det bliver en dansker, der vinder. Også, hvis puljen ender med at skulle deles i tre. Den eksisterende lottorekord lyder på 38,6 millioner kroner og blev sat i 2008 i en almindelig lottotrækning.

Næste trækning i Eurojackpot finder sted på fredag.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik