Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Topscorere kostede Danske Spil millioner

Seks spillere delte topscorerværdigheden og det kostede spilselskabet fem millioner kroner

  • Fernando Torres nåede også op på tre mål og kunne - måske - have nået fire. I stedet leverede han bolden til holdkammeraten Juan Mata, der sluttede målfesten i finalen. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Fernando Torres nåede også op på tre mål og kunne - måske - have nået fire. I stedet leverede han bolden til holdkammeraten Juan Mata, der sluttede målfesten i finalen. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Da Fernando Torres uselvisk valgte at spille på tværs til Juan Mata i stedet for at afslutte selv forspildte Chelsea-angriberen muligheden for at blive enlig EM-topscorer med fire træffere.

Samtidig kunne Danske Spil rive sig i håret, for det betød at Torres endte med at dele topscorerværdigheden med fem andre spillere, og det blev kostbart.

Danske Spil havde før EM meldt ud, at man udbetalte fuld gevinst på topscoerspillene uanset, hvor mange der endte med at stå lige. Det koster nu en udskrivning på fem millioner kroner.

Tilbagebetalingsprocenten på topscorerspillet endte med 490, hvor nogle især har scoret kassen på Mario Balotelli. Italieneren kunne før EM spilles som topscorer til odds 50.

De seks spillere, der endte med at dele topscorerværdigheden var Mario Gomez, Cristiano Ronaldo, Fernando Torres, Mario Balotelli, Alan Dzagoev og Mario Mandzukic. De to sidstnævnte gemte sig spilmuligheden 'Andre spillere' til odds 3,50.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag
Mest læst i spil nyheder
Hent flere
Senest i Spilnyheder