Spil nyheder

Børnehavens lottoklub vandt en million

12 ansatte i Børnehaven Nejstdalen i Hirtsdal deler en ekstra million i lotto

  • Sommeren er blevet meget bedre for 12 ansatte i en børnehave i Hirtshals efter at de strøg afsted med en ekstra million kroner. (Modelfoto: Colourbox)
Sommeren er blevet meget bedre for 12 ansatte i en børnehave i Hirtshals efter at de strøg afsted med en ekstra million kroner. (Modelfoto: Colourbox)

Det kan godt være, at vejret driller, men sommeren er lige pludseligt blevet lidt sjovere for 12 ansatte i Børnehaven Nejstdalen i Hirtshals. De sad således inde med en af de tre efterlyste vinderkuponer i lotto, der hver var en ekstra million kroner værd og som sidegevinst sender en enkelt person med ledsager til OL i London.

Lottoklubben, der har to år på bagen, sad inde med en femugerskupon, der dækkede trækningen 6. juni. På grund af ferie hos klubbens initiativtager pædagogmedhjælperen Eva Johansen, så blev den først præmiesøgt nu. Og først efter at hun på nettet havde læst, at Danske Spil efterlyste tre vindere.

Det forklarer hun til Nordjyske.

- Jeg vidste, der var gevinst på vores kupon, så jeg var næsten sikker på, at det var os, der havde vundet. Da jeg gik op i Super Best fik jeg også at vide, at der var vundet mere end den ordinære gevinst på kuponen, og at jeg skulle kontakte Danske Spil. Det tog jeg op til en kollega og gjorde, og hun var så med til at høre, at Danske Spil kunne fortælle, at det var rigtigt nok, at vi havde vundet. Og så blev der danset indianerdans, siger Eva Johansen til Nordjyske.

Læs også:

Se også: Lotto-millionærer efterlyses

De 12 vindere, der er 11 kvinder og en enkelt mand, får nu godt 83.000 kroner hver, mens en enkelt - efter lodtrækning i børnehaven - skal til OL i London.

Den heldige blev Susanne Wie Nielsen, der skal have sin mand med til England. Hun var i København, da hun fik opkaldet fra en kollega om gevinsten.

- Jeg troede, det var en røverhistorie. Men da en af de andre råbte i baggrunden, at den var god nok, så troede jeg på det, siger hun til Danske Spil.

Efter aftale betaler hun noget af rejsens værdi til de 11 kollegaer, der må nøjes med at følge OL på tv.

- Oplevelser kan man aldrig få nok af. Og den her havde vi aldrig fået ellers. Jeg glæder mig til at mærke stemningen til OL. Det bliver fantastisk, forklarer Susanne Wie Nielsen, der nu har udsigt til blandt andet se de danske håndboldherrer mod Spanien samt tennis, badminton og damehåndbold.

To vindere mangler endnu
Danske Spil mangler fortsat at høre fra yderligere to vindere af en ekstra million og OL-billet. Der er tale om vinderkuponer til trækningen 6. juni i år, og skal man med til OL, så skal vinderkuponerne være præmiesøgt senest 16. juli. Deadline for at få den ekstra mllion kroner er først 5. juni 2013.

Kuponerne er købt i henholdsvis Chokoland i Greve og Superbrugsen i Rødekro.

I alt ti vindere blev trukket ud som vindere af en ekstra million kroner og tur til OL i London med en ledsager.

Seneste Ekstra Bladet job

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk