Spil nyheder

Danske Spil har knas med udbetalinger

Gevinster kan ikke hæves online hos Danmarks største spiludbyder

  • Hos Danmarks største spilleselskab kan man godt sætte penge ind elektronisk. Man kan bare ikke hæve dem igen lige så let. Her skal man tale med en medarbejder i Danske Spils kundecenter. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)
Hos Danmarks største spilleselskab kan man godt sætte penge ind elektronisk. Man kan bare ikke hæve dem igen lige så let. Her skal man tale med en medarbejder i Danske Spils kundecenter. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)

Det er ikke noget problem at sætte penge ind på en konto hos danskespil.dk. Hvis man skulle gå hen at vinde, er det imidlertid lidt af en udfordring at få pengene ud igen.

Seks måneder efter det delvist liberaliserede danske spillemarked trådte i kraft, kan man hos Danmarks suverænt største spilleselskab ikke få sine penge udbetalt online.

I stedet er man nødsaget til at bruge den mere analoge og knap så tidssvarende løsning nemlig at gribe knoglen, taste nummeret til Danske Spils kundecenter og bede om en bankoverførsel.

- Jeg mener, det er grotesk, at det kan lade sig gøre, at landets største spiludbyder ikke har en funktion på sin hjemmeside, hvor man som bruger kan få udbetalt sine gevinster, konstaterer Jesper Haahr i en af de flere henvendelser, ekstrabladet.dk har fået om problemet.

Ligger hos udvikling

Hos Danske Spil er det en ren tilståelsessag.

- Det er rigtigt, at nogle bookmakere har en udbetalingsknap, og sådan en er vi også ifærd med at udvikle. Indtil da skal man ringe til os, og så kan vi lave en overførsel, siger Thomas Rørsig, informationschef for Danske Spil.

Tidshorisonten er dog ikke klar.

- Udbetalingsknappen kommer snart, og det er ikke af ond vilje, at den ikke er der nu. Selvfølgelig synes jeg, det er træls, at vi ikke har den funktion, når nogle af vores konkurrenter kan levere den, siger Thomas Rørsig.

Læs også:

Se også: Ups, Danske Spil bøffer på EM-kuponSe også: Flemming blev lottomilliardær ved en fejl

Når man er Danmarks største spilleselskab, burde man så som kunde ikke også kunne forvente den bedste software og service?

- Jo, jo, og selvfølgelig skal vi have sådan en knap. Vi skal være toppen hele vejen igennem, siger Thomas Rørsig og fortæller, at det primært er én kundegruppe, som har brokket sig.

- Det er mest pokerspillere, som har problemet, konstaterer han.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen