Slagsmål om lottomillioner fortsætter

Endnu en bager vil have en bid af kagen og lægger sag an mod kollegaer, der vandt 118 millioner i det amerikanske Mega Millions

  • Det store amerikanske lottospil Mega Millions kan tænde de store drømme hos amerikanerne, men også kaste store slagsmål af sig, når pengene skal fordeles. Ofte er vinderne tipsklubber, og en af dem slås lige nu om 118 millioner kroner. (Arkivfoto: AP/Rick Browner)
Det store amerikanske lottospil Mega Millions kan tænde de store drømme hos amerikanerne, men også kaste store slagsmål af sig, når pengene skal fordeles. Ofte er vinderne tipsklubber, og en af dem slås lige nu om 118 millioner kroner. (Arkivfoto: AP/Rick Browner)

Lugten i bageriet må efterhånden være mere end anstrengt hos Pita Pan i Chicago Heights i amerikanske Illinois. Flere af de ansatte har siden maj kæmpet om deres del af en jackpotgevinst på 118 millioner dollar, og nu lægger endnu en af dem sag an.

Wouter de Beuckelaer mener således også, at han skal have en bid af kagen, og sendt kravet til retten i Cook County, hvor man allerede har modtaget søgsmål fra fem af hans kollegaer. Søgsmål som en dommer netop har valgt skal afgøres samlet.

Alle mener de således, at de er del af den lottoklub, der vandt pengene, og derfor skal have deres andel. Deres 12 vindende kollegaer mener det modsatte.

Læs også:

Se også: Mor: Min søn stjal mine lottomillioner

Sagsøgerne var ikke på arbejde den dag, hvor der blev samlet ind til køb af Mega Millions-kuponerne, men de mener fortsat at have andel i gevinsten, da man også hentede finansering til købet i gevinster vundet ved de to foregående trækninger, hvor de nu seks sure bagerkollegaer alle havde lagt penge i kassen.

Læs også:

Se også: Lotto-fantast slipper for retssag

Hele gevinsten er blevet indefrosset ind til der falder dom i sagen, hvilket ikke er på trapperne de første uger. Med mindre parterne indgår forlig.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag
Mest læst i spil nyheder
Hent flere
Senest i Spilnyheder