Ups, Danske Spil bøffer på EM-kupon

- Jeg havde spillet for 500 kroner, og så viser det sig, at man har holdt Irland sikker over Italien, siger skuffet tipper

  • De sidste seks kampe fra Danske Spil EM-guide harmonerede ikke med den aktuelle kupon. (Foto: Screendump fra Danske Spil og affotografering af EM-guide fra Danske Spil)
De sidste seks kampe fra Danske Spil EM-guide harmonerede ikke med den aktuelle kupon. (Foto: Screendump fra Danske Spil og affotografering af EM-guide fra Danske Spil)

Danske Spil har svært ved at få armene ned over, hvor godt det går i 2012, men ikke alle deres kunder deler deres glæde. I forbindelse med EM-slutrunden har der været flere svipsere.

Steen Bonde fra Herlev gjorde store øjne, da han i aftes nærtjekkede sin tips 12-kupon.

Han havde tippet ud fra kuponen i Danske Spils officielle EM-guide og udfyldt den på en blank system-kupon. Problemet var bare, at Danske Spil havde byttet rundt på seks af kampene i forhold til guiden.

- De har ingen undskyldning, men siger bare, at kuponen i guiden er vejledende, siger Steen Bonde.

- Det er jo mange penge. Jeg havde spillet for 500 kroner, og så viser det sig, at man har holdt Irland sikker over Italien. Jeg kender flere, som har lavet kuponer efter den guide. Deres kuponer er også lige til at smide ud, lyder det fra den skuffede tipper.

Eksempelvis ville han have holdt Spanien sikker over Kroatien, men det blev i stedet til en 'sikker' irsk sejr.

- Jeg ved godt, at man selv skal tjekke sine kuponer, men jeg tjekkede kun tegnene. Jeg synes virkelig, det er dårlig service, siger Steen Bonde.

Læs også:

Se også: Gevinstbrøler sender Danske Spil på overarbejdeSe også: Hovsa! Tastefejl gav lottospiller 152 mio.

Hos Danske Spil undskylder produktchef for Oddset og Tips, Jens Nielsen. De ramte tippere får dog ikke deres penge tilbage.

- Vi var kommet til at bytte rundt på nogle af kampene. Da vi fandt ud af det, informerede vi forhandlere og spillere, og heldigvis er der ikke ret mange, som er blevet ramt, fordi guiden kom ud et par uger før EM. Men det er en beklagelig, menneskelig fejl.

- Vi er naturligvis kede af at have begået den. I sidste ende skal kunden dog selv tjekke sin kupon. Vi bestræber os på, at den slags ikke sker igen, siger Jens Nielsen.

Flere EM-fejl

Samtidig kan han også undskylde for endnu en fejl i aftes. I 15-20 minutter var der blevet byttet rundt på live-oddsene i Italien-Irland, så man kunne få næsten fem gange pengene på, at Italien scorede det første mål i stedet for knap 1,30 igen.

Det nåede en del at spille på, men Danske Spil har annulleret deres spil og givet dem indsatserne retur.

- Her henfører vi til spilleregel 10, hvis oddset åbenlyst er forkert. Det er en regel, vi bruger med en vis forsigtighed, men her var der kæmpe forskel på oddsene, siger Jens Nielsen.

For at fuldene hattricket gik det også i dag op for Danske Spil, at de havde opgjort en måljagt forkert i sidste uge. Fejlen i optællingen af kort i Polen-Grækenland betød dog ikke nogen forskel for spillerne, da ingen havde den rigtige kombination i nogen af tilfældene.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen