Spil nyheder

Buschauffører deler 280 milllioner kroner

Det er slut med offentlig transport for 12 heldige buschauffører, der deler stor gevinst i EuroMillions

  • Det fælleseuropæiske millionlotteri EuroMillions udløste i fredags en milliongevinst tl 12 buschauffører i England. (Arkivfoto: AP/Bob Edme)
Det fælleseuropæiske millionlotteri EuroMillions udløste i fredags en milliongevinst tl 12 buschauffører i England. (Arkivfoto: AP/Bob Edme)

Det bliver et skifte fra busbanen til overhalingssporet for 12 engelske buschauffører, der op til weekenden rendte med førstepræmiepuljen i EuroMillions. En gevinst på 38 millioner pund - svarende til cirka 280 millioner danske kroner.

De 12 buschauffører, der holder til i og omkring stålbyen Corby i det centrale England, modtog beskeden natten til lørdag.

Ifølge den engelske avis The Sun betød det, at de syv af de 12 chauffører, der skulle have kørt bus den næste dag blev hjemme. En af dem skulle allerede have sagt sit job op og flere ventes at følge trop.

40-årige Charles Connor, der er en af vinderne, forklarer således til The Telegraph, at han ingen intentioner har om at fortsætte i jobbet, men i stedet vil på skolebænken, begynde at spille golf og så i øvrigt investere i en bil.

Slut med offentlig transport for hans vedkommende.

Det samme siger 57-årige Ally Spencer.

- Dette ville have været mit tyvende år, og jeg ville have elsket det. Men nu kommer jeg ikke til at sætte min ben i en bus igen, forklarer han til The Sun.

Læs også:

Se også: Nu kommer gigapuljerne til Danmark

Det er femte gang i træk, at førstepræmiepuljen i EuroMillions går til en kupon i Storbritannien. Spillet afvikles i samarbejde med Frankrig, Østrig, Spanien, Belgien, Irland, Luxembourg, Portugal og Schweiz.

Den største gevinst vundet i spillet lyder på 185 millioner euro - 1,4 milliarder kroner. Den blev vundet i juli sidste år af ægteparret Colin og Chris Wier i Largs i nærheden af Glasgow.

Læs også:

Se også: Nybagte milliardærer: - Som en drøm

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen