Spil nyheder

Tyve brød ind hos lottovindere

Troede de, at der lå 400 millioner i kontanter i lejligheden ...

  • Samme aften som Matt Topham og Cassey Carrington blev præsenteret som vindere af 400 lottomillioner, var der indbrud i deres lejlighed. (Foto: PA)
Samme aften som Matt Topham og Cassey Carrington blev præsenteret som vindere af 400 lottomillioner, var der indbrud i deres lejlighed. (Foto: PA)

En lottogevinst på 400 millioner kroner er umiddelbart en temmelig lykkelig begivenhed for et ungt par på 22 år. De britiske vindere af en stor EuroMillions-jackpot for en måned siden har dog også oplevet bagsiden af medaljen ved at blive kendt, skriver Mirror.

Som traditionen foreskriver i Storbritannien trådte Cassey Carrington og Matt Topham frem på et pressemøde.

Samme aften, mens de 22-årige briter var ude for at fejre deres gevinst, var der ubudne gæster i deres lejlighed. De blev afbrudt i deres gerninger og ikke slap væk med det store, skriver avisen.

Siden har de unge mennesker ikke turdet bo i deres lejlighed og er flyttet ind hos Matts forældre. Parret har købt et nyt hus, men afventer at få det indrettet, før de flytter ind i det.

'Kære tyv, pas godt på mit tv'

Danske vindere har ikke samme tradition for at træde frem for offentligheden.

Senest en dansk lottomillionær brød anonymiteten var i februar sidste år, da Peter og Klaus fra Kolding delte deres glæde med offentligheden. De præsterede dog også at gemme et kontant forskud på 100.000 i tørretumbleren af frygt for indbrudstyve.

Læs også:

Ubehandlet webpix Spil nyheder - 22. feb. 2011 Gemte lottogevinst i tørretumbleren

Kort før jul i slutningen af 2005 vandt Rehne Pedersen fra Aalborg 13 millioner kroner i en stor pokerturnering i Las Vegas. Juleaften forsøgte tyve også at lænse den nybagte pokermillionær. De blev dog slemt skuffede, da lejligheden var tom for kontanter, computere og andre værdier.

Rehne Pedersen havde haft en dårlig fornemmelse, taget sine sikkerhedsforanstaltninger og efterladt en besked til eventuelle udbudne gæster: 'Kære tyv, pengene er i bankboks. Desværre for dig. Go' jul. Pas godt på mit tv.'

Læs også: Se også: Ville stjæle pokerstjernes millioner Ville stjæle pokerstjernes millioner

Afstemning

Ville du træde frem på et pressemøde, hvis du vandt en milliongevinst i lotto?

Seneste Ekstra Bladet job

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk