Absolut ingen tro på FC Nordsjælland

Stort set alle indsatser hos spilleselskaberne bliver sat på ukrainsk sejr i Parken i aften

  • FC Nordsjælland tabte den første kamp mod Shakhtar Donetsk, og skal man tro bookmakere og sportsbettere, så venter der et nyt nederlag i aften. (Foto: AP/Efrem Lukatsky)
FC Nordsjælland tabte den første kamp mod Shakhtar Donetsk, og skal man tro bookmakere og sportsbettere, så venter der et nyt nederlag i aften. (Foto: AP/Efrem Lukatsky)

Det kan godt være, at FC Nordsjælland fik uafgjort mod Juventus i seneste hjemmekamp i Champions League, men der kommer ikke flere point på kontoen i aften.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro de danske sportsbettere, der i den grad kaster pengene efter ukrainske Shakhtar Donetsk.

- Der er absolut ingen tiltro til FCN, konstaterer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

- Vi ligger vel med omkring 85 procent af indsatserne på ukrainsk sejr, og dermed er det dem og FC Barcelona, der ligner de faste holdepunkter for spillerne i aften, siger Per Marxen.

Billedet er endnu mere entydigt hos Danske Spil og Betsafe. Sidst på formiddagen var 90 procent af indsatserne på det ordinære 1X2-spil hos Danske Spil sat på udesejr. Hos Betsafe lød facit på 97 procent.

- Det er et meget klart billede, lyder det fra oddssætter hos Danske Spil, Hans-Henrik Busk Stie.

Selv til et lille odds, så ligger der altså en pæn udskrivning for spilleselskaberne, hvis Shakhtar Donetsk lever op til favoritværdigheden. I særdeleshed, hvis ukrainerne vinder med mere end et mål, for også her er der spillet tungt fra sportsbetterne.

Spilleselskaberne selv synes i øvrigt heller ikke rigtigt at tro på overraskelsen. Set i forhold til odds er de forsvarende danske mestre det mest undertippede hjemmehold i denne Champions League-runde. Odds på hjemmesejren ligger mellem otte og ti.

I det hele taget tegner der sig et billede af et dansk hold, der vurderes at have udspillet sin rolle i gruppespillet. Hos Betsafe gives der lige nu odds 100 på, at det lykkes for FC Nordsjælland at slutte på tredjepladsen og dermed sikre sig plads i Europa League til foråret. Skal det lykkes, så kræver det da også sejr i aften og sejr over Chelsea i sidste runde.

Hvad ender kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk?

Din stemme er modtaget

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag
Mest læst i spil nyheder
Hent flere
Senest i Spilnyheder