Østjyde vandt 3,8 mio: 'Jeg troede ikke på det'

- Jeg blev mildest talt overrasket, siger han

  • - Gevinsten er ikke stor nok til, at vi kan leve af den resten af livet, men vi mærkede allerede den aften, at den giver en fantastisk ro, siger en af Danmarks to seneste lottomillionærer. (Foto: Danske Spil)
- Gevinsten er ikke stor nok til, at vi kan leve af den resten af livet, men vi mærkede allerede den aften, at den giver en fantastisk ro, siger en af Danmarks to seneste lottomillionærer. (Foto: Danske Spil)

Det er telefonopkaldet, alle lottospillere drømmer op. I den anden ende af røret hører man en medarbejder fra Danske Spil, der fortæller en, at man har vundet en milliongevinst. Når det så endelig sker, så er det til gengæld temmelig svært at tro på.

Sådan var i hvert fald situationen for det østjyske par i 40'erne, som i lørdags vandt 3,8 millioner kroner i lotto.

- Jeg blev ringet op, mens jeg arbejdede. Hun sagde, hun var fra Danske Spil og spurgte, om jeg havde spillet lotto i lørdags. Det gør jeg hver uge, så det svarede jeg selvfølgelig ja til, fortæller manden til danskespil.dk.

- Så spurgte hun, om jeg havde tjekket min kupon, og om jeg vidste, at der var en stor gevinst på. Jeg havde ikke tjekket den, så da hun sagde, at der var over 3,8 millioner kroner på, blev jeg mildest talt overrasket. Jeg troede ikke på det, griner han.

Læs også:

Se også: Lotto-millionærer efterlysesSe også: Fynbo vandt 30 mio: 'Terminalen sagde ding!'

Manden havde spillet online, så et tjek på hjemmesiden afslørede en kupon med syv røde markeringer på samme række.

- Jeg ringede til min kone og fortalte hende det. Og selvfølgelig var hun lige så skeptisk, som jeg var. Faktisk fik jeg hende først overbevist om, at den var god nok, da vi om aftenen sad og kiggede på den printede kupon med de røde tal.

Gevinsten blev i første omgang fejret med en øl og langsomt gik snakken.

- Hvad snakker man om? Ja, vi snakkede om, hvorvidt vi skulle sige det til nogen, eller holde det hemmeligt. Og selvfølgelig, hvordan vi skal bruge pengene, så vi får mest ud af dem, fortæller vinderen, som valgte at forblive anonym.

Frihed i hverdagen

Selv om 3,8 millioner kroner ville pynte på de fleste danskeres budgetkonto, så er det alligevel ikke en stor nok gevinst til tidlig pension. Så parret fortsætter med at arbejde og vil så bruge penge på oplevelser og frihed i hverdagen.

- Vi er ret enige om, at de ikke skal klattes væk. Gevinsten er ikke stor nok til, at vi kan leve af den resten af livet, men vi mærkede allerede den aften, at den giver en fantastisk ro. Vi behøver ikke længere tage på arbejde for at tjene til terminen, vi kan gøre det, fordi vi har lyst, siger han.

- Den skal give noget frihed i dagligdagen og bruges på nogle gode oplevelser som for eksempel rejser.

Seneste Ekstra Bladet job

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk