Spil nyheder

Tabte trekvart million på FCN

Guldet blev dyrt for Danske Spil

  • Hos Danske Spil gav FC Nordsjælland på et tidspunkt sidste efterår odds 500 som mestre. (Foto: Jens Dresling)
Hos Danske Spil gav FC Nordsjælland på et tidspunkt sidste efterår odds 500 som mestre. (Foto: Jens Dresling)

Oddset på Danske Spil er en rigtig god forretning ... for Danske Spil, men indimellem taber spilmastodonten nu alligevel. Udover fans af FC Nordsjælland så jublede en del spillere nemlig også over outsider-guldet.

Ved begyndelsen af sæsonen gav FC Nordsjælland odds 150 som mestre og peakede i 500 gange pengene. FC København derimod begyndte i odds 1,35 og var helt nede i 1,05 i vinter.

Det er begrænset, hvor mange spil Danske Spil modtog til de helt høje odds, men i foråret begyndte de at komme.

- Mange har spillet FCN sent, men resultatet gjorde ondt på os. Samlet tabte vi trekvart million på dem, fortæller Jens Nielsen, chef for Oddset.

Læs også:

Se også: 'Divisions-spiller' ramte odds 2743

I dagene op til guldbraget var der dog stadig en rimelig tro på FC København eller også skulle dem med spil på FC Nordsjælland ud at gardere sig. Under alle omstændigheder modtog Danske Spil en del indsatser på løverne som mestre til odds 3,20 før sidstespillerunde.

Ser man over hele sæsonen, så har der været gode priser af få på nordsjællænderne. Som vinder har de i Superligaens 33 kampe givet et snitodds på Den Lange på 2,74. Sølv-vinderne fra FCK har blot givet et snit på 1,55.

Damen blev dyr

Konkurrenten Unibet tabte også en del på FC Nordsjælland som mestre, men her var de fleste indsatser sat inden for de sidste tre-fire runder. Gevinsten for dem var naturligvis, at FC København missede mesterskabet.

Til gengæld havde mange spillet Dame N'Doye som Superliga-topscorer, hvilket gjorde væsentligt mere ondt på Unibet end FCN's guld.

Seneste Ekstra Bladet job

Senest i Spilnyheder

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk