De store puljer vokser

To lottospillere deler lørdagens førstepræmiepulje i lotto, men de store jackpotpuljer vokser stadig

  • Lotto-heldet var med to lottospillere, der scorer 3,9 millioner kroner hver. Til gengæld vokser joker-puljen med yderligere en million kroner. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)
Lotto-heldet var med to lottospillere, der scorer 3,9 millioner kroner hver. Til gengæld vokser joker-puljen med yderligere en million kroner. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil)

Det kan godt være, at der lørdag var to lottospillere, der med et blev millionærer, men forløsningen af de store jackpotpuljer lader vente på sig.

Fredag var der ingen, der ramte førstepræmien i Eurojackpot, hvorfor der her er 82 millioner kroner på højkant i næste uge, og lørdag undslap jokeren endnu engang, så den nu lyder på 32 millioner kroner.

Læs også:

Se også: Danskerne er blevet lotto-blinde

Da det også er lykkes for Superpuljen i onsdagslotto at forblive urørt gennem flere uger, så lyder den nu på 62 millioner kroner.

Lykkes det en dansker at få fingre i en af de tre store puljer, så vil der være tale om årsrekord, mens både Superpuljen og Eurojackpot vil skrive dansk historie, som de største lottogevinster nogensinde i Danmark.

Læs også:

Se også: Fynboer vil rejse lotto-millioner op

Lørdagens to nye lottomillionærer har fået små 3,9 millioner kroner.

Danske Spil har endnu ikke offentliggjort, hvor de to vinderkuponer er købt.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Spilforslag

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Spilforslag
Mest læst i spil nyheder
Hent flere
Senest i Spilnyheder