Rudbecks stjernefrø

V65 Jackpot: Therumorsaidfire skal bevise, at den er Danmarks bedste toåring

Fejl 503

Fejl 503

Fejl 503

Den ambitiøse Skive-amatør Peter Rudbeck står med alle chancer for at vinde årets sidste klassiske løb på Charlottenlund Travbane.

Læs også:

Se også: Alle taler om Therumoursaidfire

Søndag sender han nemlig Birger Jørgensen ud på ovalen med Therumoursaidfire, der bliver favorit i Opdrætningsløbet – det største løb for toårige heste.

– Ekstra Bladet holder din hest som ugarderet. Er det klogt?

– Jeg ved ikke, om det er klogt, det er jo unge heste. Formen kan komme og gå i løbet af sæsonen, umiddelbart har hesten dog passet sin træning helt efter planen, og jeg er da enig i, at han er førstevalget i løbet.

– Hvem frygter du?

– Hest mod hest ikke nogen. Jeg frygter mere, at der bliver kørt lidt på ham fra flere hold, som det netop skete i Jydsk 2-årings Grand Prix, hvor han virkelig blev udfordret.

Peter Rudbeck havde også storfavoritten i Hoppe Kriterium, men hun udgik et par dage før på grund af sygdom.

– Gør du noget specielt, så det ikke bliver en gentagelse?

– Næh. Jeg passer på hestene og følger deres adfærd, så godt jeg kan. Der er bare nogle ting, jeg ikke kan gardere mig imod som med Sweat Home Alabama. Vi har tjekket halsen med en uges mellemrum de seneste tre uger uden noget negativt. Jeg tager temperaturen på hesten daglig og selvfølgelig pulsen efter træning. Begge dele har ligget konstant, så jeg føler ikke, vi kan gøre mere, siger Birger Jørgensen.Fejl 503

Fejl 503

Fejl 503

Fejl 503

Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
anbefaler
Hent flere

Fejl 503