Trav

Det er en Rebus med skoene

6 dage til Travderbyet: Flemming Jensen har endnu ikke besluttet, om Rebus skal have sko på i Derbyet

  • Det er mandag, det bliver afgjort, hvem der får hvilke startnumre bag startvognen. Flemming Jensen og Rebus vælger som nummer fire. (Foto: Lasse Jespersen)
Det er mandag, det bliver afgjort, hvem der får hvilke startnumre bag startvognen. Flemming Jensen og Rebus vælger som nummer fire. (Foto: Lasse Jespersen)

Det er noget af en rebus, der skal gå op for Flemming Jensen.

På søndag kører han travhesten Rebus i Derbyet, og han har funderet meget over, om hesten skal have sko på eller ej.

- Jeg har ikke helt styr på, hvilken balance han kommer ud med. Jeg har tidligere luftet tanken om at prøve ham uden sko, men jeg synes ikke, derbyet er det rette løb at eksperimentere i.

- Det er dog sikkert at han bliver lettet i forhold til derbyprøven. Han plejer at løbe med jernsko, og det bliver sikkert aluminiumssko i Derbyet. Jeg er næsten sikker på at det bliver med sko, siger Flemming Jensen til Ekstra Bladet.

Han melder hesten helt okay.

- Han træner helt normalt, han virker hverken bedre eller dårligere end ellers. Men frisk og fin.

HUSK EKSTRA BLADETS STORE DERBYTILLÆG PÅ TORSDAG

- Det er klart at vi får de sværeste forudsætninger i forhold til nogle af de øvrige vindere af derbyprøverne, da vi skal vælge som nummer fire, men uanset hvad, så tror jeg på, at vi er blandt de fem første.- Hvem der vinder har jo meget med sporlodtrækning og løbsafviklingen at gøre

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/Trav

Læs også

Følg Ekstra Bladet Trav

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Trav
Mest læste Trav
Sport Trav