Trav

Bonde: Der er ingen, der skræmmer mig

V65 Charlottenlund: Thomas Bonde er sikker på, at derbyhesten Rolf Lynghøj trodser det dårlige startspor i kvalifikationen

  • Rolf Lynghøj og Thomas Bonde. (Foto: Lasse Jespersen)
Rolf Lynghøj og Thomas Bonde. (Foto: Lasse Jespersen)
 

Aarhus-træneren Thomas Bonde kunne godt have tænkt sig et bedre startspor i kvalifikationen til travderbyet. Derbyprøverne køres på søndag, og den stærke hest har trukket spor syv - lige langt nok ude på startvognens vinge.

- Det startspor har vi ikke bestilt. Jeg havde håbet på nummer to eller tre, siger Thomas Bonde.

- Med det spor er det svært at lægge en taktik.Det skal forme sig lidt godt for os, men der er ingen i feltet, der skræmmer mig, siger han til Ekstra Bladet.

Rolf Lynghøj gik et super løb, da hesten i begyndelsen af juli blev nummer to i Jydsk 4-årings Grand Prix. Hesten galopperede i første sving, men var alligevel tæt på sejren.

- Det gik helt fænomenalt i det løb, men det kan den ikke gøre hver gang, siger Thomas Bonde.

I sin seneste start var der ikke meget, der lykkedes.

- Det hele blev forkert for os. Vi fik ryg på Steen Juuls amerikaner, der ikke var god i Aarhus-svingene, så der mistede vi meget. Så fik vi tredje spor i sidste sving, mens det lykkedes for Birger Jørgensen at køre i front med Robin Laser hele vejen, siger Thomas Bonde.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik