Cykling

Kim A.: Vanvittig Schleck-løgn

Andy Schleck har ikke været døddrukken på tysk lufthavnshotel, fastslår Schlecks sportsdirektør, Kim Andersen, der er voldsomt irriteret over evindelige rygter om sin rytter

Historien om Andy Schlecks ensomme druktur på et hotel i München var så god, at den på rekordtid løb hele cykelverdenen rundt.

Men historien er også for god til at være sand. Det hævder Andy Schlecks sportsdirektør og fortrolige, Kim Andersen, der er 'vanvittigt irriteret' på den franske politiker, der fødte historien på sin Facebook-side.

- Det er fuldstændigt uacceptabelt at en sådan historie bare får lov at leve sit eget liv. Det er fuldstændigt vanvittigt, at en tilfældig mand kan sætte sådan en historie i omløb, siger Kim Andersen til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Politiker undskylder Schleck-afsløring

- Historien er usand. Andy var ganske rigtigt på hotellet, men at han skulle have opført sig på den måde, er simpelt hen ikke sandt. Det fortæller Andy mig, og jeg har ingen grund til at tvivle på det.

- Jeg er træt af, at en så latterlig historie kan løbe verden rundt, siger Kim Andersen.

Læs også:

Se også: Udgik igen: Andy Schleck lammet af frygt

- Holdet støtter fortsat Andy 100 procent, og vi tror på, at han er på rette vej efter sidste år, som var katastrofalt for ham, siger Kim Andersen og henviser blandt andet til det voldsomme styrt i juni, som ødelagde Schlecks sæson.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil