Cykling

Toprytter bortvist af Kyllingens hold

Teamboss Claus Hembo har med øjeblikkelig virkning stoppet lønudbetaling til rytteren Michael Reihs, der har reklameret for sin nye arbejdsgiver, mens han var på kontrakt med Christina Watches-Onfone

  • Michael Reihs under Post Danmark Rundt 2010, da han kørte for Team Designa Køkken. (Foto: Thomas Sjørup)
Michael Reihs under Post Danmark Rundt 2010, da han kørte for Team Designa Køkken. (Foto: Thomas Sjørup)

Michael Reihs har i et par sæsoner været en af de mest fremtrædende ryttere på kontinentalholdet Christina Watches-Onfone, men det gode samarbejde er nu stoppet brat, idet CWO-direktør Claus Hembo har bortvist Reihs på grund af kontraktbrud og illoyalitet.

Det oplyser Hembo i en pressemeddelelse. Reihs kører i næste sæson for cykelholdet Team Cult, og han optrådte 18. oktober ved et pressemøde, hvor holdet præsenterede sine planer for fremtiden.

Reihs blev ved den lejlighed foreviget ved reklameskilte for energidrikken Cult, og han har ifølge Hembo på Facebook talt om sin fremtid på Cult og har deltaget aktivt i arbejdet i Cults sponsornetværk.

Alt i alt er det grund nok til bortvisning, oplyser Hembo.

- Vi anser samlet og hver for sig handlingerne som værende dybt illoyale jf. loyalitetspligten og som klare og meget alvorlige brud på vores kontraktlige forhold og har derfor med omgående virkning bortvist Michael Reihs og samtidig med omgående virkning opsagt samtlige kontraktlige forhold, lyder det fra Hembo i pressemeddelelsen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Michael Reihs, der dog ikke har taget sin telefon.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil