Cykling

Spansk bjergrytter forlader Riis

Ifølge nyhedsbureauet AFP så forlader Daniel Navarro Saxo Bank Tinkoff for at køre for det franske hold Cofidis

  • Slut med Navarros bjerghjælp til Contador efter denne sæson? (Foto: Thomas Sjørup)
Slut med Navarros bjerghjælp til Contador efter denne sæson? (Foto: Thomas Sjørup)

Det er ikke kun i fodboldens verden, at der er gang i rygtemøllen. Også i cykelsporten er der heftig aktivitet på transfermarkedet og dermed også på rygteplan, hvor Bjarne Riis' mandskab især bliver kædet sammen med ryttere, der er på vej til holdet.

Men nu meddeler nyhedsbureauet AFP også, at en af holdets ryttere er på vej væk. Det drejer sig om en af Contadors mest betroede hjælperyttere Daniel Navarro, som ifølge AFP forlader Bjarne Riis' mandskab for at skifte til det franske mandskab Cofidis.

Se også:

Se også: Her er Riis' hold til Vueltaen

Daniel Navarro starter sammen med Saxo Bank Tinkoff Bank Vuelta a Espana i morgen, hvor han bliver en af de vigtigste hjælpere i bjergene, når det danske mandskab skal forsøge at køre Alberto Contador frem til den ultimative triumf i det spanske etapeløb.

Navarro kørte for for en uges tid siden holdets fjerde sejr hjem i sæsonen, da han sejrede i det franske etapeløb Tour de l'Ain, men er ellers ikke vant til at komme først over stregen. Men måske det er jagten på egen personlig succes, der får den spanske bjergmand til at forlade holdet.

Se mere:

Se også: Endelig! Spanier brød Riis-sejrstørke

Hvis man skal tro AFP, så har Navarro skrevet en to-årig kontrakt med Cofidis.

Riis har muligvis allerede Navarros erstatning i den kommende sæson, da Nicolas Roche er hentet hos AG2R for den kommende sæson. En rytter der adskillige gange har vist sit format i bjergene.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Saxo Bank Tinkoff Bank.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil