Cykling

Ingen Tour-vinder i Danmark Rundt

Nu bekræfter arrangørerne bag Post Danmark Rundt også Tour-vinderens afbud til den danske rundtur

Det var BBC, der breakede nyheden i går. Bradley Wiggins kommer alligevel ikke til start i Danmark Rundt, fortalte det britiske medie i går. Det var dog ikke noget, som løbsdirektør Jesper Worre kunne nikke genkendende til i går aftes. Han havde endnu ikke hørt fra hans hold Team Sky.

Men her til formiddag bekræfter en ærgerlig Worre så, at årets Tour de France-vinder ikke er at finde på startstregen, når Danmark Rundt skydes i gang på onsdag d. 22. august. Wiggins erstattes i stedet af østrigeren Bernard Eisel.

Se mere:

Se også: Medie: Wiggins dropper Post Danmark Rundt

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at Wiggins ikke kommer til Danmark. Ikke siden 1996 har vi har haft årets Tour de France-vinder i feltet. Men som løbsdirektør er det dog også vigtigt for mig, at de ryttere, som stiller op i løbet, er i form og motiveret for at køre. På den baggrund er Bernard Eisel en fantastisk erstatning.

- Vi kan aldrig gardere os imod afbud. Fortsat skal publikum dog glæde sig til at opleve det bedste felt nogensinde med superstjerner som verdensmester Mark Cavendish, Paris-Roubaix og Flandern Rundt-vinder Tom Boonen, tredobbelt Tour de France-etapevinder André Greipel, den tredobbelte verdensmester Oscar Freire, den hollandske supersprinter Theo Bos og mange mange flere, udtaler løbsdirektør Jesper Worre.

Dermed ser Team Sky's hold under Post Danmark Rundt nu således ud: Bernard Eisel, Davide Martinelli, Lars-Peter Nordhaug, Michael Rogers, Luke Moore, Peter Kennaugh, Geraint Thomas og Mark Cavendish.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.