Cykling

Riis gafler ung slovener

Bjarne Riis har hentet 23-årige Marko Kump til Team Saxo Bank-Tinkoff Bank

  • Marko Kump med sin kæreste Neja Bozic. (Privatfoto)
Marko Kump med sin kæreste Neja Bozic. (Privatfoto)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

Bjarne Riis fortsætter købeglæden i sommerens transfervindue.

Efter købet af irske Nicolas Roche i sidste uge har Team Saxo Bank-Tinkoff Bank i dag præsenteret 23-årige Marko Kump som ny mand på holdet.

Han har foreløbigt fået en etårig kontrakt, som kommer til at gælde i 2013, så sloveneren skal altså forberede på at imponere Riis på et enkelt år.

- Marko er uden tvivl en meget talentfuld gut, som jeg tror kan vokse til at blive en rigtig klassiker-specialist, men også en rytter, der kan lave resultater i mindre etapeløb. Han har stor power, han er stærk på kuperede ruter og er også hurtig på stregen. Samtidig har Marko imponeret mig i år, så jeg ser frem til at få ham ombord, siger Bjarne Riis til Team Saxo Bank-Tinkoff Banks hjemmeside.

Læs også:

Se også: Endelig! Spanier brød Riis-sejrstørke

Og også Kump er lutter smil efter kontraktunderskrivningen.

- Jeg er både meget glad og spændt over den her mulighed og det faktum, at jeg skal køre for Saxo Bank-Tinkoff Bank næste år. Det er et fantastisk hold, så det her er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er overbevist om, at den her beslutning er den bedst mulige, når jeg tænker på min fremtidige udvikling som cykelrytter, siger han.

Marko Kump hentes i det slovenske kontinental-hold Adria Mobil.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik