Evans fik stryg: Ikke optimalt

Australierens store tidstab var en streg i regningen

  • Lidt af en mavepuster, som Wiggins fik sendt i Evans' retning (Foto: AP/Laurent Rebours)
Lidt af en mavepuster, som Wiggins fik sendt i Evans' retning (Foto: AP/Laurent Rebours)

BESANCON (ekstrabladet.dk): Dagens enkeltstart blev en alvorlig streg i regningen for den forsvarende Tour-vinder Cadel Evans, der fik regulære prygl af sin værste Tour-konkurrent Bradley Wiggins.

1.43 minut blev dagens tidstab til briten, og det var mere end forventet. Det erkendte en ærgerlig, men fattet Cadel Evans efter etapen. Australieren har nu 1.53 minut op til Sky-rytteren.

Se mere:

Se også: Wiggins og Sky i magtdemonstration!

- Det har ikke været optimalt indtil videre. Det er ikke den bedste position at være i, men vi ser på situationen dag for dag, og vi giver hvert fald ikke op, det er sikkert, sagde Evans, der understregede, at han aldrig giver op i jagten på den samlede sejr.

Dagens tidsafstraffelse til australieren kan måske betyde, at vi får Evans at se i den offensive rolle. Der venter endnu en lang enkeltstart på Tourens næstsidste dag, og dermed sandsynligvis endnu en tidsgevinst til Wiggins forude. Derfor kan Evans ikke bare sidde og vente.

Se også:

Se også: Wiggins pryglede feltet: Det er fantastisk

Han skal ud og vinde tid, meget tid. Hvis ikke Wiggins kan slides op i australierens malende tempo, så må taktikken ændres, og det kan betyde et mere fornøjeligt cykelløb for dem, der kan lide at se de store navne angribe hinanden.

Tourens 9. etape blev ikke australierens etape.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil