Wiggins: Fuck jer

Tourens førende rytter gav kritikere på Twitter en verbal røvfuld på pressemødet efter dagens etape

  • Bradley Wiggins er sur over dopingbeskyldningerne. (Foto: AP)
Bradley Wiggins er sur over dopingbeskyldningerne. (Foto: AP)

PORRENTRUY (ekstrabladet.dk): Briten Mark Cavendish er kendt for at slynge om sig med engelske gloser på fire bogstaver, men hans landsmand og holdkammerat Bradley Wiggins er også frisk med 'fuck' og 'shit', når man trykker på de rigtige knapper.

Det gjorde en reporter i Tourens pressecenter søndag, da han bad Wiggins om en kommentar til kritik på Twitter, hvor mere eller mindre anonyme debattører hævder, at ingen kan vinde Tour de France uden doping.

Se også: Mørkøv: Chris Anker manglede en smule held Se også: Mørkøv: Chris Anker manglede en smule held

- Jeg vil sige til de mennesker, at de er nogle fucking 'wankers' (onanister, red.), sagde Wiggins med voksende ophidselse.

- Det er mennesker, der aldrig nogensinde kan forestille sig at overvinde sig selv og opnå noget så stort i livet (som at vinde Tour de France, red.).

- De sidder der og forsøger at retfærdiggøre deres egen elendighed. De gør intet i livet andet end at sidde på deres røve og skrive lort i stedet for at leve deres eget liv, sagde Wiggins og gjorde mine til at forlade pressekonferencen.

Men han skulle lige have en sidste sviner sendt af sted og greb mikrofonen igen:

Se også: Chris Anker: Det var pissehårdt Se også: Chris Anker: Det var pissehårdt

- 'Cunts', sagde han med et yderst nedsættende skældsord, der refererer til det kvindelige kønsorgan. Der herskede søndag i pressecentret nogen usikkerhed om, hvorvidt den sidste svada var rettet mod pressekorpset eller onanisterne på Twitter.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil