Cykling

Riis: Det bliver en eksplosiv finale

Nick Nuyens er nok bedste bud på en Saxo-triumf i dag, vurderer Bjarne Riis, der har givet Michael Mørkøv frie tøjler til at jagte den prikkede bjergtrøje for sjov

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

LIÈGE (Ekstra Bladet): Det bliver ikke i dag, at Saxo-Tinkoff skal afprøve det tog, der forhåbentlig kan sikre argentineren J.J. Haedo en etapesejr eller i det mindste nogle World Tour-point i årets Tour de France. Det fastslog Bjarne Riis før etapen og pegede i stedet på belgieren Nick Nuyens som holdets bedste bud på en topplacering.

- Vi satser på at køre Nick frem, og ellers skal vi bare passe på os selv og komme godt igennem. Jeg kunne dog godt tænke mig at se Michael Mørkøv i et udbrud, sagde Riis og fik kort efter start sit ønske opfyldt, da den danske Tour-debutant skød af sted i udbrud sammen med fem andre.

Se mere:

Se også: Dansk sensation: Mørkøv erobrer bjergtrøjen!

- Det bliver en hektisk finale i dag, og der kommer sikkert styrt. Det bliver en eksplosiv finale, hvor ryttere som Sagan, Boasson Hagen og Gilbert kan boltre sig, sagde Riis.

- Vores mand i finalen bliver nok Nick. Han er ikke på forhånd en rytter, man ville forvente helt forrest, men han kan udmærket køre en afslutning som den i dag, sagde Riis.

Se også: Se de vilde tal – så gigantisk er Touren

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik