Cykling

Schleck klager over sine chefers Tour-plan

Cykelrytteren Fränk Schleck antyder, at hans sportsdirektører har spoleret hans chance i Touren

Fränk Schleck spillede lystigt på de diplomatiske strenge, da Radioschack-Nissan torsdag præsenterede holdet til Tour de France.

Og mellem de pæne ord fik han sendt et par stikpiller til sine chefer, som ifølge luxembourgeren - altså indirekte - har spoleret hans chancer i det samlede klassement ved at lade ham køre Giro d'Italia og en række andre hårde løb lige op til Touren.

- Jeg har det godt nu. Men jeg har kørt mange løb, og derfor har mine forberedelser til dette løb ikke været de bedste, siger Fränk Schleck.

- Optakten har ikke været, som vi havde regnet med. Men vi må tage det dag for dag, siger han.

Den 32-årige cykelrytter blev også spurgt, hvorvidt det var et problem, at han ikke havde gennemkørt årets Tour-etaper, som han plejer med sin lillebror Andy.

- Det er altid vigtigt at køre rekognoscering på bjergetaperne, men sportsdirektør Alain Gallopin kender jo alle etaperne. Han har filmet dem. Vi må bare spørge ham, siger Fränk Schleck med et glimt i øjet.

- Jeg har det godt nu, efter jeg har kørt så mange løb, men problemet er, at jeg ikke ved, hvordan jeg står om tre uger. Nu må jeg fokusere på løbet.

- Når man tager fat på et løb, vil man selvfølgelig altid vinde. Jeg siger ikke, at jeg kommer til at vinde, men målet skal altid være at vinde, når man indskriver sig til et cykelløb, siger han.

Fränk Schleck måtte underholde de 75 journalister i næsten 10 minutter, før pressekonferencen kom i gang, da hans holdkammerat Fabian Cancellara var forsinket.

Den lille seance syntes som en påmindelse om et Radioshack-Nissan-hold, der ikke fungerer særlig godt. Hvor chefen, Johan Bruyneel, ikke er til stede, fordi han undersøges for snyd med doping fra sin tid som sportsdirektør for Lance Armstrong.

- Syng lige en sang for mig. Jeg bryder mig ikke om at sidde her alene, indledte Fränk Schleck, mens han ventede på sine holdkammerater.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.