Cykling

Hamilton vinder fornem bogpris

Bogen 'The Secret Race' af Tyler Hamilton og Daniel Coyle har vundet den prestigefyldte pris 'William Hill Sports Book of the Year'

  • Hamiltons bog har succes (Foto: AP)
Hamiltons bog har succes (Foto: AP)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Den tidligere Riis-rytter Tyler Hamilton har sammen med medforfatteren Daniel Coyle vundet den presigefyldte pris 'William Hill Sports Book of the Year' for den afslørende bog 'The Secret Race'.

I bogen afdækker Hamilton nådesløst den råddenskab, der i 1990'erne og et godt stykke ind i det nye årtusinde havde bredt sig i cykelsporten. Ifølge Hamilton var mindst 80 procent af feltet dopet og toprytterne var for en stor del involveret i bloddoping.

Hamilton indrømmer sit eget massive dopingmisbrug og trækker stribevis af navngivne ryttere og ledere i sporten med sig. Bjarne Riis er en af dem, Hamilton udstiller som skrupelløs bedrager.

Se mere:

Se også: Hamilton: Sig sandheden, Bjarne

'The Secret Race' er den tredje bog om cykling, der har vundet den fornemme bogpris i de 24 år, den er blevet uddelt. Tidligere har eks-rytteren og eks-doperen Paul Kimmage vundet med bogen 'Rough Ride', mens Lance Armstrong i 2000 vandt prisen for 'It's not about the bike'.

Med prisen følger en kvart million kroner.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik