Cykling

'Fornøjelse at høre Bjarne i radioen'

Saxo Bank-rytterne opmuntret af Chris Anker Sørensens udbrud, da de kæmpede sig igennem dagens hårde bjergetape i Tour de France

  • Bjarne Riis var i glimrende humør på dagens etape, hvor han piskede og opmuntrede Chris Anker Sørensen frem. (Foto: Claus Bonnerup)
Bjarne Riis var i glimrende humør på dagens etape, hvor han piskede og opmuntrede Chris Anker Sørensen frem. (Foto: Claus Bonnerup)

Chris Anker Sørensens udbrud og ikke mindst teamejer bjarne Riis' opmuntringer til 'Oksen fra Hammel' over teamradioen hjalp de øvrige ryttere på Team Saxo Bank-Tinkoff Bank igennem dagens hårde bjergetape i Tour de France, hvor fire stigninger skulle passeres gennem de 148 km fra Albertville til La Trussuire.

- Den var hård, men jeg synes, jeg kom ok igennem den efter omstændighederne. Jeg kan se, at holdkammeraterne også er kommet nogenlunde igennem, sagde Nicki Sørensen til TV 2 efter etapen, netop som flere andre fra holdet trillede i mål.

Læs også:

Se også: Chris Anker med fremme på gigantetape

Chris Anker Sørensen var i udbrud hele dagen og sluttede på en syvendeplads, og teamkammeratens udbrud kunne de følge over teamradioen.

- Det var en fornøjelse at høre Bjarne i radioen hele tiden. Han var virkelig fokuseret og hjalp Chris med moralen. Det er en fornøjelse at høre Bjarne, når han er på toppen som nu, sagde Nicki Sørensen, der sluttede som nummer 90, 32,25 minutter efter vinderen Pierre Rolland.

Læs også:

Se også: Chris Anker: Pis også!

Michael Mørkøv sluttede to pladser længere tilbage, 33,20 minutter efter Rolland.

- Det var en hård dag. Vi sad og regnede på tidsgrænsen hele dagen for at komme igennem inden for cuttet. Jeg blev sammen med mine holdkammerater i dag, og vi kæmpede sammen for at få alle mand med. Derfor var vi heller ikke interesserede i at køre alt for stærkt, men i at få alle mand med inden for tidsgrænsen, sagde Mørkøv til TV 2.

Også han havde nydt at lytte til teamradioen.

- Det var superfedt at sidde i gruppetoen og høre i radioen, at Chris gjorde det så godt, og at høre Bjarne heppe på Chris, sagde Michael Mørkøv.

Team Saxo Bank-Tinkoff Banks placeringer:
7. Chris Anker Sørensen +1,08
89. Sergio Paulinho +32,25
90. Nicki Sørensen +32,25
92. Michael Mørkøv +33,20
110. Nick Nuyens +33,20
123. Karsten Kroon +33,20
124. Anders Lund +33,20
134. Jonathan Cantwell +33,20
165. Juan Jose Haedo +34,51

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil